Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • Skat79
    DE
    2020-01-30 03:38:00

    Wygląda bardzo dobrze stabilnie i mocno testowałem montując mój duży Note 10+ i trzyma bezpiecznie! Myśle że jadąc rowerem nie będzie problemu! Polecam!

    Komentarze
  • 2019-12-06 06:56:21

    superb.... sturdy.... solid.... n..... cute mobile holder.. but little small overall best product

    Komentarze
  • 2019-12-10 08:03:20

    um suporte simples e útil. Ligeiramente pequeno e o sistema de aperto não é o melhor, deveria ter dois veios e a rosca ao centro para uma melhor distribuição de força.

    Komentarze
  • 2019-12-16 17:46:00

    ist eine gute stabile Halterung, habe sie an meinem E-scooter angebracht. robuste Konstruktion.

    Komentarze
  • 2020-10-09 07:44:22

    Vielen Dank für den Service 👍

    Komentarze
  • 2019-12-15 10:22:02

    Great product compatible with Xiaomi M365 scooter

    Komentarze
  • 2019-10-29 09:51:22

    Gute Qualität, stabil, sieht gut aus. was will man mehr.

    Komentarze
  • 2019-07-16 15:10:18

    Сам зажим из алюминия, нет никаких резинок на зажиме. С чехлом телефон держит хорошо, если бе чехла, нужно что то наклеивать на зажимы The clip itself is aluminum, there are no rubber bands on the clip. With a case, the phone holds well, if you have a case, you need to stick something on the clips.

    Komentarze
  • 2019-06-21 05:52:44

    This is a good product. I was looking this one for many days. I purchased many holder's but after every long ride all holder's are like worst product. Recommended for all types of 2 wheeler.

    Komentarze
  • 2019-10-15 06:01:27

    Malgré un petit soucis de livraison de la première commande, je l'ai bien reçu et il est très bien, il se fixe facilement et différentes options son prévus, un bon produit, en aluminium, et le GSM ne bouge pas, super, merci...A+++

    Komentarze (1)
Show:

    Go to page

    Go

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,561
    • Ft2,500
    • Ft3,126
    • Ft5,003
    • Ft3,126
    • Ft5,003
    • Ft5,926
    • Ft9,696
    • Ft3,751
    • Ft2,500
    • Ft1,248
    • Ft485
    • Ft310
    • Ft623
    • Ft3,282
    • Ft1,248
    • Ft2,187
    • Ft1,902