Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/09/2020

    Ładny lusterko film. Świetnie działa na lustra nieskończoności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Produkt wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2017

    I was afraid of the possible damage during the transport, but it comes coiled around a pvc pipe : great Banggood ! I will use it to make an ifinity mirror. J'avais peur que ce film s’abîme pendant le transport, mais il est arrivé enroulé autour d'un tuyau en PVC : bravo Banggood ! Je compte l'utiliser pour me fabriquer un miroir infini.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2017

    I bought this solar film for two windows oriented to the west. Even though the two windows are equipped with solar control double glazing glasses that has a reflective layer layed down on the exterior side, the temperature of my interior glasses were very high, moreover the power of the solar radiation heated up my room. After posing the film, the situation turn upside-down: The windows' glasses are very fresh, the solar radiation is quiet imperceptible, the quantity of light entering is still a lot but the room is now fresh. For the posing I reccomend to use soapy water and a plastic little spatula to let the water come out behind the film. You can find a lot of video on Youtube to learn the process.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2018

    The Reflective Window film one way mirror is two way mirror :) but its does matter. It is perfect. My wife love it, and I love it too because she love it :) I recommend this product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2019

    shining example

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2018

    Gyorsan megjött ahogy látom fényáteresztő. Ha jó rendelem a következőt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Niestety, straty w transmisji są dość wysokie przy półprzepuszczalnym filmie. Półprzepuszczalne lustra oparte na szkle są lepsze. Ale cena za ten produkt jest oczywiście nie do pobicia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Przybył w odpowiednim czasie i jestem pod wrażeniem opakowania dostawców ( dobra lita tubka kartonowa ). Jeszcze nie zainstalowany, ale jestem pewien, że będzie świetny w oparciu o wcześniejsze zakupy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Paczka dotarła bezpiecznie. Towary pasują do zamówienia. Produkt jest dobrej jakości. Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 286
    • Ft38 210
    • Ft19 165
    • Ft6 050
    • Ft2 687
    • Ft5 714
    • Ft5 377
    • Ft8 618
    • Ft1 220
    • Ft2 015
    • Ft6 722
    • Ft2 351
    • Ft10 085
    • Ft2 229
    • Ft5 041
    • Ft14 472
    • Ft3 023
    • Ft12 439