Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2020

    Kocham je, działają dobrze...zaczęły się sypać na testach, ale potem moje lipo wycięło się (vc) i śmiałem się haha...ale 10/10 za cenę kupimy inną parę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Świetna cena!!Nie mogę się doczekać, aby wypróbować!!!Mam czerwony jeden amd Blue jeden jest dopasowywać oba kolory mojego pełzacza!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Kocham ten produkt będzie z powrotem po więcej tylko zainstalować je do tej pory tak dobrze, że działają tak jak mówią miętowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Zamówiłam 2x czerwone i 2x zielone, ale mam 2x czerwone, 1x zielone i 1x niebieskie - którego nie ma w ofercie :/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Dobre opakowanie i gotowe do instalacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Super... nie mogę się doczekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Bom aspecto e igual ao anunciado... Ainda não experimentei.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2019

    One led is shorter than the other and it makes a difference in birghtness which is disappointing. I did not like its built quality for the switch and length of cables could be longer. Anyways it is what is but I would expected better than this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2018

    it looks good and when you switch led it gives you very bright light. Switching module could by more secure but I can do it by my self

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    perfect for my RC!!! thanks!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 953
    • Ft5 809
    • Ft7 262
    • Ft5 444
    • Ft3 629
    • Ft5 444
    • Ft19 181
    • Ft9 076
    • Ft3 991
    • Ft2 720
    • Ft11 350
    • Ft2 513
    • Ft3 142
    • Ft9 904
    • Ft4 491
    • Ft62 586
    • Ft5 658
    • Ft5 444