Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(251)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(251)
    • 5 Star(236)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Produkt jest zepsuty. Chcę go odesłać z tego produktu w środku zimy. Proszę, będziemy pomocnikami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    turkiye vergiler dahil olarak ve kargo sigortalı aldım bu ürünü içinde faturasi yok almışlar birde bu ürünü alırken gümrük ücreti aldılar gümrük ücreti ödedime dahil bidaha aldılar hiç başarılı bulmuyorum bu alışverişi...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2017

    very good and great innovation about engineering technalogy and i like this and preffer to my friend if they need than must buy this one for good rpm show on machine of revolution system

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Zakupiłem dwa takie tacho jeden do mojego projektu 2x72" szlifierki do pasów. Drugi za tokarkę hobby. Chociaż obudowa ekranu jest trochę tania, a okablowanie/podłączenie do ekranu nie jest najlepsze. Za cenę jestem bardzo szczęśliwy. Oba działają bardzo dobrze, a czujnik w zestawie wydaje się być bardzo dobrej jakości. Czy 100% kupić ponownie, jeśli jest to konieczne dla przyszłych projektów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Doskonały produkt działa dobrze i wydają się bardzo dokładne. Tylko jedna gwiazda za złe instrukcje na stronie! Trochę badań potrzebnych do uporządkowania wymaganych połączeń. Na pięć sposobów prowadzi z wyświetlacza:- PIN 1: pozytywny zapas i brązowy przewód z czujnika Halla. PIN 2:- Podaż negatywna PIN 3: Niebieski przewód z czujnika Halla PIN 4:- Brak połączenia PIN 5:- czarny przewód z czujnika Halla Patrz wykres.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    This wiring diagram works and is easy to follow, unlike the gobbledygook above. Not mine I found the diagram in an internet search BEFORE I powered up the tach The unit works great in my first tests, big, bright, and stable on my VFD controlled mill. I glued the magnet in a hole I drilled in the side of the spindle pulley stack. I powered it with a random 12 volt DC wall wart.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2016

    Installation easy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2017

    Good product fast delivry. Video: https://youtu.be/0EE9YeMU8cM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2017

    works properly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Cyril
    BG
    08/01/2019

    Everything is OK. Very accurate measurement

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,093
    • Ft8,853
    • Ft4,425
    • Ft71,218
    • Ft4,425
    • Ft3,403
    • Ft5,787
    • Ft3,063
    • Ft3,403
    • Ft4,425
    • Ft3,713
    • Ft29,290
    • Ft5,787
    • Ft6,809
    • Ft4,766
    • Ft5,787
    • Ft11,237
    • Ft4,332