Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2021

    Tutaj jest na pokazanym zdjęciu, wszystko dobrze, tylko nie określili, że esc jest Opto, nie ma Bec

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2019

    I actually ordered an ESC as shown in the picture. What I received has no label. There is no way to be sure what was actually sent. Is this really Red Brick 50A? Also I ordered an OPTO but what I got has a BEC. Now, I can't even rely on it because there's no information as to its capability.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2016

    Para consumos grandes de energia donde el riesgo de incendio es alto los ESC Red Brick son una buena opcion, aceptan altos amperajes sin apenas calentarse gracias a sus disipadores, muy recomendable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2019

    produto chegou antes do combinado, porém a descrição do produto não é igual a do anúncio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2018

    При заказе обратите внимание что этот регулятор не имеет на борту встроенного bec. Провода на двигатель короткие.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2017

    Dany regulátor som zatazil odberom 50A ktorý zvládol bezproblémov. Za svoje peniaze som dostalnto čo som od daného regulatora očakával.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2019

    o produto veio sem etiqueta da marca o que faz com que não possa ser determinada sua origem. mesmo sendo um produto chinês ele tem uma marca que deve ser respeitada. comprei red brick veio algo em um shrink cor de laranja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2017

    Качество соответствует описанию.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2017

    Controller of decent quality with my brushless motor (stated 800W) is not even heated. Assembled at mega8l

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2018

    ...they're not as big as they look! these ESC's run nice and cool. The perfect size for a Tarot t960 running T- motor 501's

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$175.99
    • US$60.05
    • US$60.05
    • US$40.24
    • US$31.99
    • US$12.69
    • US$18.47
    • US$5.74
    • US$71.60
    • US$12.99
    • US$52.89
    • US$11.54
    • US$41.39
    • US$12.69
    • US$13.85
    • US$28.86
    • US$8.04
    • US$31.49