Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Przy pierwszym zakupie, uszkodzony produkt przybył. Zachowanie było wyjątkowe. Otrzymałem zwrot pieniędzy, poprosiłem o nowy przewodnik i że lepiej chronią go w opakowaniu i przybył bardzo szybko, bardzo chronione i w idealnym stanie... Bardzo odpowiedzialne towarzystwo i bardzo uprzejme. FELICYDADY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Dobra jakość, szybka wysyłka, ale bardzo słabe opakowanie, co powoduje uszkodzone rogi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Zgodnie z opisem, ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Szybka dostawa, dobra jakość. Niektóre części są zepsute, powiem im i zobaczę co się dzieje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Prędkość warp, świetna robota & wielkie bary mitra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Kolej jest zgięta na jednej krawędzi. Jestem pewien, że to nie jest z transportu. Można to naprawić poprzez złożenie, ale cena wydaje się wysoka za jakość. Bez tego problemu narzędzie czuje się całkiem dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Rails są ze mną w części zjazdowej. Ponieważ można je dostosować w szerokości, można je dostosować indywidualnie. Szkoda tylko, że śruby niestety siedzą po złej stronie. Jeśli szyny są zamontowane pod osprzętem przesuwanym, nie można już dokonywać regulacji. Jednak produkt jest bezbłędny i łatwo można go regulować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Doskonale, idealnie pasuje, ładnie wykończone. Biorąc pod uwagę, że muszą być prosto, opakowanie nie było w ogóle, tylko plastikowa torba, na szczęście nie były wygięte. Ale zapłaciłbym kilka euro więcej za lepsze opakowanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Sam produkt jest dobry, jednak opakowanie było bardzo słabe. Tylko bardzo krucha plastikowa torba, nawet karton! Miałem szczęście, że nie został uszkodzony podczas transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 337
    • Ft20 601
    • Ft41 409
    • Ft23 411
    • Ft10 665
    • Ft5 731
    • Ft33 445
    • Ft7 642
    • Ft20 066
    • Ft16 721
    • Ft16 721
    • Ft8 598
    • Ft21 977
    • Ft12 739
    • Ft13 609
    • Ft6 620
    • Ft4 778
    • Ft11 035