Opinie klientów

4.76 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Przybyłem natychmiast, zebrałem się i wyryłem moje imię w jakieś 1-2 godziny. Ogólna jakość wydaje się dość dobra, ale z kilku chybień, kilka świateł w ramie & gwintowanie wewnątrz wypolerowanego paska nie jest dobre. Jednak żadna z tych rzeczy nie osiągnęła jego wykonania. Teraz muszę tylko poczekać na moją 500w wrzecionową aktualizację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Świetna maszyna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Dopasuj filtr do obsługi komunikacji

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Maszynka złożona wszystko działa i nawet wycina;-) silnik zamieniłem na większej mocy. Profil aluminiowy 2020 pasuje do większego silnika. w razie pytań, pytać.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Opakowanie jest świetne. Wszystko wydaje się być ładnie zapakowane. Każda część maszyny jest metalowa i wygląda profesjonalnie. Wygląda na to, że będzie to świetna maszyna. Nie mogę się doczekać, 🤗

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Produkt dotarł w dobrym stanie, otrzymałem dodatkową opłatę celną w wysokości 901 dolarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2020

    Świetny produkt słabe instrukcje i oprogramowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    The holes for the bearings and stepper motors where all a little to small in the aluminum parts and had to be made bigger to even press fit. The hardware, I would say, is very good for the price I payed, but there is zero manual. Missing is also an essential lubrication of the bearings, but most have that handy. The usb cable can be thrown away as it's very bad, so any old cable you have lying around will work instead.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    this CNC Router is very solidly made, and good quality. No instructions to assemble are included, so it is necessary to rely on generally poor videos from YouTube. Because of this, it takes a little time to build. Same comment about operation - no guidance, so needs some research before you can use it - otherwise very good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Powiedziałbym, że bardzo dobrze na początek Przy porządnych wiertłach, mam na myśli porządnych, które udało mi się przeciąć płytkę z włókna węglowego Muszę powiedzieć, że za cenę, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft43,190
    • Ft2,465
    • Ft43,190
    • Ft102,118
    • Ft3,255
    • Ft60,159
    • Ft43,190
    • Ft5,766
    • Ft21,593
    • Ft49,360
    • Ft61,701
    • Ft86,198
    • Ft61,701
    • Ft84,223
    • Ft77,127
    • Ft118,441