Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2017

    great price and quality perfect pull star to my go kart motor engine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bandi74
    HU
    11/04/2018

    Jó kialakítás és minőségi termék

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Sprzedawca dziękowań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ytVIP1
    JP
    05/05/2020

    Nr porządkowy: 83161948 Nazwa produktu 1062674 Honda GX120 GX160 GX200 Kubek startowy do odkupienia silnika 2 czerwone pociągarki Towary nie są dostarczane po terminie określonym przez firmę. Mam nadzieję, że natychmiast pan odpowie. )Systemy Tianandi Yuichi Tokoro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2019

    Fantasstic Bang Good deal. This was a perfect replacement for my hover mower (bought from Mitre10). Fits perfect in seconds. Seems as strong as the original and hopefully will last another three years. I will order another as a spare now I know it does fit. Thankyou Banggood. You saved my mower from the dump.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2019

    great for price not quite right but was able to slot and pick up mount holes, probably needs about 6 HP as I had a 10HP but to big, anyway got my Kawasaki going!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2020

    Super produkt w niskiej jakości wydaje się bardzo dobrze widzieć z szybkim i poważnym czasem sprzedaży dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Bra del.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2018

    Boa relação qualidade/preço. Boa construção e acabamento medidas como na imagem. Aparenta bom material.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2017

    buy one as a spare.good value

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$63.99
    • US$13.91
    • US$17.31
    • US$32.33
    • US$12.69
    • US$621.38
    • US$74.99
    • US$11.54
    • US$9.19
    • US$6.29
    • US$21.84
    • US$15.00
    • US$16.99
    • US$22.99
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$53.93