Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2021

    Niesamowita latarka, tanie plastik, ale świetna jasność. Najbardziej efektywna odległość - 100-250 metrów. Bezbod PRZEGLĄDY: Krótkie i informacyjne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Nie spodziewałem się, że ta latarka będzie tak mocna. Promień świetlny biegnie na drugą stronę miasta. To jest niesamowite, to jest niesamowite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Szybka dostawa maksymalna satysfakcja z towaru super rzecz dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Dzięki za super rzecz, a dostawa na Boże Narodzenie będzie idealnym prezentem dla dziadka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Zbyt silny obiektyw, aby uzyskać wystarczającą ilość światła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Kupiłem małą wersję lub 5 średnicy światła odbłyśnikowego. Naprawdę pochodzi z Cree xhp 50,2 3 volt LED, który pobiera 4-4,5A na hi 1.5A med <.80A Low i 6Watts strob. Żywotność baterii jest wystarczająca na weekend kempingu, światło będzie idealne do poszukiwania w pobliżu i na długich dystansach > 100 metrów. Światło wykorzystuje odbłyśnik i przyczepione do reflektora aluminiowe. Światło punktowe jest niezwykle lekkie, więc noszenie go przez kilka godzin lub więcej nie byłoby męczące. Światło jest zrobione z wtryskowego tworzywa sztucznego, więc niezależnie od jakości, jaką myślisz, że jest, to właśnie jest to. Jestem bardzo zadowolony ze światła. Ostatnio użyłem światła, by oświetlić cele na mojej strzelnicy, które były 50 i 100 m w odległości około 4 godzin i zasłużyło wspaniale. Statyw wspomaga również podnoszenie światła, manipulując nogami w celu uchwycenia gałęzi drzewa w celu podniesienia projekcji światła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Bardzo mocna, lekka, długotrwała bateria, Możesz określić objętość światła: mocna/ mniej mocna/ średnia / migająca Nie chciałem pisać słabej, bo ta latarka jest po prostu niesamowicie potężna. Próbowałem rozświetlić miasto, na dalekim punkcie, i to świeci lekko na nie, /Wyjechałem z miasta, /na otwartą przestrzeń, Latarka świeci lekko przez ponad 300 metrów Widzisz promień latarki, tylko oko, nie widzisz już tak daleko Jeśli świecisz sufit wewnątrz domu, wydaje się, że pokój jest oświetlony potężną lampą Za tanią cenę za świetny zwrot, mówię o tym każdemu, kto chce to usłyszeć, ponieważ taki produkt jest koniecznością w każdym domu, nawet tym, którzy nie muszą. Pochodzi ze statywem, a ze statywem jego waga jest lekka Wady wady: Promień światła nie może być skierowany ręcznie / rozproszony. Latarnia jest zbudowana z myślą o świetle skupionym, a nie szerokim rozproszeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Świetna latarka, lekka waga. /Bardzo potężnego światła. Bardzo długoterminowa Kiedy zapalasz go w domu, na suficie, cały pokój jest oświetlony, jak bardzo potężna lampa Po tym jak kupiłam jedną, kupiłam drugą dla mojego brata, który był podekscytowany jego radą Latarka dotarła bardzo szybko do Izraela, ze statywem, krótkim kablem do ładowania i instrukcją Wysoce polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Trochę mi to zajęło, zanim tu dotarłem, a to całe gówno z Covidem. Przybyli z martwą baterią. W ogóle nie ma odpowiedzi. (To trochę niezwykłe) Ale nie ma problemów. Dużo czasu zajęło osiągnięcie pełnego naładowania - ponad 10 godzin, ale warto było czekać. Latarka jest bardzo jasna - wyjątkowo tak - a średnica plamki jest dobrze dobrana. - Między powodzią a plamą na szpilkach. Właśnie kupiłem drugą. (BTW, co to jest „logistyka"?)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.95
    • US$21.93
    • US$58.89
    • US$16.16
    • US$28.86
    • US$15.56
    • US$9.99
    • US$9.23
    • US$20.78
    • US$43.74
    • US$23.09
    • US$39.26
    • US$18.47
    • US$9.19
    • US$78.53
    • US$32.99
    • US$32.63
    • US$11.99