Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2021

    Idealny idealny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Lepiej niż myślałem. Szczerze polecam go na podróż. Jedynym rozczarowaniem jest brak europejskiej wtyczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Przez przypadek spaliłem pierwszą, Banggood zwrócił pieniądze, kupiłem nową. Jestem bardzo zadowolona z mojej fryzury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Good to use

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    średnia pracy jako

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Wykonaj zadanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Bardzo ostry łatwy w użyciu polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Mam oryginalny produkt Remingtona i to nie jest złe w porównaniu. Ma bardzo ostre krawędzie wokół metalowego grzebienia i nie podoba mi się to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Jest to idealne dla jednej osoby, aby zrobić sobie strzyżenie bez pomocy. Potrzebuję tylko 2 lusterko i znikasz. Wszystkie mocowania pozwalają na wszechstronność w stylach, lekkiej wadze i bezprzewodowa z mocną baterią, niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    1A Top, kann mich über nichts beklagen. Einfach in der Anwendung und gut zu reinigen. Wer nur eine Kurzhaarfrisur trägt kann sich hiermit dauerhaft einen Friseur Sparren !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.99
    • US$32.99
    • US$23.99
    • US$32.99
    • US$36.88
    • US$81.99
    • US$60.05
    • US$19.99
    • US$13.99
    • US$42.72
    • US$15.99
    • US$73.99
    • US$21.99
    • US$13.85
    • US$10.88
    • US$9.23
    • US$21.93
    • US$439.99