Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Odkurzacz powietrza / dmuchawa jest dobry, po prostu nic specjalnego. Szczerze oczekiwałem trochę więcej siły uderzeniowej, ale biorąc pod uwagę cenę, myślę, że jest to przyzwoite i robi to, co reklamuje. Port ładowania typu C jest bonusem i świetną funkcją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Działa doskonale i bez problemów. Małe i bardzo poręczne, Bardzo dobre narzędzie. Przepływ powietrza jest bardzo silny. Wyśmienicie czyści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    I am happy that my problem was solved quickly.. Item looks good.. service is very good. Thanks a lot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Doskonały produkt mały, ale duży w eksploatacji dmuchawa o dużej mocy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    To coś jest silnikiem odrzutowym. Działa niesamowicie. Czyszczenie jest teraz takie proste

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    To be honest I wasn't expecting too much from such a small device, but this thing is absolutely awesome. Very powerful, even on the lowest setting. This surpassed my expectations by a long way. Only charged it once and it seems to go forever. On the lowest setting it is powerful enough to be felt on the other side of an average size room. You can actually feel it moving your hand if your grip is loose. Very powerful. Good build quality, although I can not comment on longevity yet as I've only had it a short while. To sum up this thing is epic for it's size, lightweight and comfortable, powerful, easy to use and charge. I very highly recommend this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Device is really good. The flow of the air is really strong and is definitely better than the pressured air cans. It has 2 speed levels and the noise is pretty much the same as a hair dryer. If I had to complain about anything, this would be that I would want one more accessory with a little bit smaller hole. Worth any penny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Nie lubię maszyn do pisania na maszynie, więc spotkałem się z nimi, kiedy szukałem zastępstwa. Objętość powietrza jest dość duża, i myślę, że ma większą objętość powietrza niż Sanwa Supply. Jest trochę za ciężki jak na baterię. Dźwięk jest dość głośny, więc najlepiej unikać go w nocy, gdy go używa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Dostawa do Rumunii trwała 4 dni, co myślę, że było dość szybkie. O produkcie: to jest w porządku, nic specjalnego o nim, jednak siła ssania może być lepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Dużo większy niż myślałem, mówiąc o potężnym AWESOME, dobrze polecam. Jest z 2 przymiarki jeden prosty i jeden pędzel, dwie prędkości brzmią jak silnik odrzutowy gotowy do startu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$46.99
    • US$52.49
    • US$7.99
    • US$62.37
    • US$102.78
    • US$29.57
    • US$57.49
    • US$80.84
    • US$62.99
    • US$99.99