Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(311)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(311)
    • 5 Star(281)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    Przyszedł dość szybko przez 10 dni, tak jak na zdjęciach. Ma dwie prędkości. Jest dość silny. Spodziewałem się, że będzie trochę więcej mocy, ale dobrze, to robi swoje. Policzyłem baterię z licznikiem ładowania. Pokazał mi 11800mAh to nie jest 15 000 mAh w ogóle. Proponuję to. Ale cała forsa jest teraz. Misje Banggooda to zbyt wiele. Quick słucha EltajQuery1113020528854901471383_1620760127566??? Potrzeba nam 4 miesięcy, żeby zdobyć towar, a niektóre z nich nie przychodzą!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Podwozie odpylacza jest wykonane z tworzywa sztucznego, nie najlepszej jakości. Mimo to, jakość montażu jest dobra. Przyciski wyglądają tanio, ale działają dobrze. W końcu to nie jest klawiatura. Na górnym przycisku jest uruchomienie odpylacza i jednym naciśnięciem tego samego przycisku, wybierasz największą prędkość. Istnieją dwa małe wskaźniki LED, które pokażą aktualną prędkość powietrza. Dolny przycisk jest do światła. Recenzja wideo: https://youtu.be/hDn34f540FY Jest wyposażony w dwie dysze, jedną zwykłą i jedną szczotkę na końcu. Możesz mieć obie dysze na odkurzaczu, jeśli nie masz nic przeciwko. Osobiście wolę trzymać tylko dyszę roboczą. Ile może działać bez ponownego ładowania? Według oficjalnych specyfikacji, duża bateria zapewnia jedną godzinę pracy, a przy dużej prędkości około 48 minut. Aby w pełni naładować, trwa to dość długo, do 7 godzin, jeśli bateria jest całkowicie pusta. Użyłem go do czyszczenia filtrów z obu klimatyzacji zainstalowanych w laboratorium i odwalił świetną robotę! Nie jest bardzo mocna, ale dysza o małej średnicy pozwala na duże prędkości powietrza, dzięki czemu można łatwo czyścić klawiatury, filtry, zlewy ciepła, wnętrze komputera i inne rzeczy. Fakt, że jest bezprzewodowy sprawia, że jest bardzo przydatny do wszystkich zastosowań. Tylko upewnij się, aby uzyskać odkurzacz z dużą baterią. Pomiary wydajności hałasu 76 dBA w odległości jednego metra Pomiary akumulatorów (ang.) W pełnej prędkości odkurzacz z dużą baterią trwa 48 minut i 38 sekund! To z pewnością przewyższy wszystkie Twoje potrzeby!! Epilog (ang.) To jedna z niewielu recenzji, w której nie otwieram produktu, bo nie chciałem go zniszczyć. Płacę go z własnej kieszeni i chcę go zachować taki, jaki jest, ponieważ jest bardzo przydatny w laboratorium. Jeśli Banggood zdecyduje wysłać mi jeden za darmo, nie będę miał problemu, żeby go całkowicie zburzyć 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Złożyłem zamówienie w piątek na dostawę z magazynu w Czechach, przedmiot dotarł we wtorek do Rumunii. Rumuński szybki kurier dostarczył towar pod moje drzwi (FanCourier). Odpylacz powietrza dotarł w dobrym stanie, pomimo tego, że jego pudełko zostało zapakowane tylko w plastikową torbę na pocztę. Pudełko nie było uszczelnione, ale produkt wydawał się nowy, nie było śladów użycia. Bateria została wstępnie naładowana, ale nie mogę powiedzieć na jakim poziomie, ponieważ nie ma wskaźnika poziomu naładowania na produkcie. Ma dwa poziomy przepływu powietrza, przełączanie między nimi odbywa się poprzez naciśnięcie tego samego przycisku, który jest używany do włączenia i wyłączenia. Powietrze z puszki sprężonego powietrza może mieć większą siłę, niż to urządzenie może wyjść, ale to urządzenie może dostarczać ten przepływ powietrza w sposób ciągły, bez zmniejszenia prędkości strumienia powietrza w czasie. Spodziewałem się, że w czasie będzie cieplej, ale nie zauważyłem tego w użyciu. Mam jednak jedno zmartwienie: jest pisk, który pojawia się i odchodzi, kiedy nachylam go w lewo-prawo lub w przód-w tył podczas używania. Chociaż urządzenie wydaje się działać na razie dobrze, mam nadzieję, że nie jest to oznaka, że coś z nim nie tak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Bardzo ładny odkurzacz powietrza. Działa idealnie, ma dwa tryb dmuchania i światło. Mam baterię 15000mAh. Powinien on trwać ponad 40 minut. Nie wyczerpałem jeszcze baterii. Ładowanie jest jednak dość powolne. Wieje, to więcej niż potrzeba. Świetnie nadaje się do czyszczenia biurka, lamp, telewizora lub komputera i klawiatury. Mocno rekomendowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Przyleciał dość szybko około 13 dni, tak jak na zdjęciach. Ma dwa biegi i latarkę. Jest wystarczająco silny. Spodziewałem się, że będzie trochę więcej mocy, ale dobrze, to robi swoje. Kolejny dobry zakup z Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Extra fast delivery, very good seller! The product is absolutely what it promises, good blowing power, perfectly meets your requirements! What I bought (PC cleaning) is perfect! Thanks!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    To jest niesamowite i bardzo dobra jakość. Naprawdę warto Kupiłem rozmiar akumulatora 15000mAh i potrzeba dużo czasu, aby w pełni naładować 7H dla 15000mAh i 4H dla mniejszego)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    отличная дуйка. брал для продувки проектора. пк и ноуты уже также прогонял. вообщем годнота

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Dobrze wykonane potężne narzędzie dobrze pakiet, będziesz potrzebował dobrej ładowarki, aby go szybko naładować, inaczej będziesz musiał długo czekać z prostą ładowarką (przynajmniej tak się dzieje)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    To zajmuje trochę czasu, ale kiedy to się dzieje, to jest to dość potężne. Wydaje mi się, że jest potężniejszy niż sprężone powietrze, ale jest bardziej rozłożony. Jakość budowy jest dobra, ale nie wyjątkowa. Nie ma żadnych wkrętów, więc w przyszłości może być trudno wymienić akumulatory 21700. Również nie jestem pewien co do jakości baterii, ponieważ nie mam sposobu, aby przetestować pojemność bez rozebrania urządzenia. Byłem zaskoczony widząc USB-C i włączonych kabli od A do C. Jest to 5V/2A, więc nie ma ładowania QC lub PD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$229.99
    • US$24.99
    • US$509.99
    • US$175.99
    • US$399.99
    • US$185.99
    • US$499.99
    • US$339.99
    • US$16.99
    • US$139.99
    • US$619.99
    • US$179.99
    • US$99.99
    • US$79.99
    • US$279.99
    • US$299.99
    • US$269.99
    • US$32.99