Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(125)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2021

    Wymieniłem część, którą usmażyłem, przykładając do niej liposukcję 3. Samochód z powrotem i znowu działa. Dobra cena i szybka dostawa. Włtoys 144001 (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Dobra część zamienna. Ugotował stary, jeżdżąc z dwoma bateriami, jeden z drugim, nie pozwalając ESC się zestrzelić. Potrzebuje większego wentylatora lub wentylatora, aby szybciej rozproszyć ciepło. Teraz korzystamy z bezszczotkowej instalacji, która nie ma problemów z przegrzaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    As always Banggood is fantastic as well as fantastic price fantastic post fantastic service got this as a spare Banggood you rock

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Zainstalowany w wltoys a959, dzięki czemu mogę użyć nadajnika 144001 i zmniejszyć przepustowość, gdy mój syn się nim bawi. Dopasowany łatwo i działa bezbłędnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Ten Esc nie wie, jaką ma jakość, bo są bardzo złe Esc wlchafatoys Mam nadzieję, że to wystarczy, ale jako metr kompletnej elektroniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Jeszcze nie testowane, ale i tak są testowane w fabryce. Od wLtoy nie replika :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Myliłem się, 🤭

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Ta akcja, nic do powiedzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Dokładna wymiana dla WLToys 144001

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 369
    • Ft6 245
    • Ft5 143
    • Ft2 715
    • Ft4 408
    • Ft11 455
    • Ft29 231
    • Ft4 774
    • Ft5 093
    • Ft5 143
    • Ft9 227
    • Ft2 511
    • Ft3 180
    • Ft4 774
    • Ft63 338
    • Ft11 837
    • Ft2 667
    • Ft11 576