Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2019

    ótima camera, pena q não verifiquei antes e acabei comprando errado, mas nada q uma adaptação não resolva. funcionou tudo certo e ficou bem colocada mesmo pela adaptação

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2017

    I used it on civic hybrid 2008 model. installation is easy everything you need is in the box. very clear image in day and nighttime.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2019

    item received very nice Thanks Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    Хорошая камера!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Dobry produkt, jak widać na zdjęciach, pakowanie dość dobrze i wysyłka bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Mam go bez kabla zasilającego, proszę, wyślij mi go, bo są aparatem, który nie jest mi potrzebny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Connected up and seems good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Przyzwoity

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2017

    I installed this in a 2005 Pilot. This replaces one of the lights for the license plate, very clever. The camera & lights work well. One set of wires powers the license plate lighting for night time, the other wire powers the camera & camera light when in reverse. This is a good camera, very clear image, no instructions, but after watching a install utube vid the install went smooth. I wired this using a wireless transmitter/ receiver sold here on BG. Makes for easy install that took less than 2 hours. The only complaint is the lip on the pilot tailgate blocks the upper portion of the view. Otherwise, I now have a good backup camera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2018

    Bom acabamento, luzes de led para melhorar visão noturna, O encaixe é meio fragil, pode-se quebrar com facilidade

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.99
    • US$315.30
    • US$13.86
    • US$19.54
    • US$21.93
    • US$20.89
    • US$8.04
    • US$8.07
    • US$205.99
    • US$19.79
    • US$27.99
    • US$63.51
    • US$19.62
    • US$17.31
    • US$26.99
    • US$91.23
    • US$21.93
    • US$200.96