Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Zamówione 5 marca.Po tym został scharakteryzowany jako poza zapasem.I wiele czekałem, aby zobaczyć (około miesiąca!), że dostawa rozpoczęła się.W każdym razie trwało to około 2 i pół miesiąca, aby być dostarczone w Grecji.Zegarek jest całkiem dobry.Przystojny w Eye, light to the hand.Wspiera greckie znaki w powiadomieniach.Po pierwszym sparowaniu zegarek został zaktualizowany.Wadą jest to, że brakuje aod.Mam nadzieję, że w następnej aktualizacji do rozwiązania.W pierwszym dniu użytkowania bateria spadła o 6%. Ps bez żadnych ćwiczeń tylko tony powiadomień.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Bardzo dobry smartwatch!!! Szybkie sączenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Dzisiaj otrzymałem paczkę i jestem bardzo zadowolony z Realme zegarek S... Bez zastrzeżeń polecam go z niesamowitych konstrukcji i materiałów premium.!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Szybkie i niezawodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    O relógio é muito bonito, tem o tamanho da tela bom e as cores são bastante vivas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo ładny zegarek, duży i dobrze rozpięty. Z jego negatywnej strony, pasek przyprawiał mnie o alergię na skórę. Ładunek jest bardzo szybki, ale magnes wydaje się nie być tak silny. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony i polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Myślę, że ten zegarek może być bardzo dobrym wyborem w cenie 50 euro, ale wszystko powyżej tej ceny byłoby zdecydowanie za dużo. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu, to przyzwoity smartwatch, ale menu nadal przypomina mi „bardzo tani chiński zegarek" w niektórych punktach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Bardzo dobre dla jego pieniędzy. Ma szybką odpowiedź, jego bateria działa za długo. Myślę, że to wartość dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Szybka wysyłka jestem zadowolony z zakupu, jego przyzwoity smartwatch wartość dla pieniędzy w cenie 50euro ładne funkcje i dobrej jakości w ładnej cenie...dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 330
    • Ft10 788
    • Ft5 547
    • Ft12 900
    • Ft17 263
    • Ft16 909
    • Ft5 547
    • Ft11 414
    • Ft14 488
    • Ft8 322
    • Ft12 675
    • Ft20 038
    • Ft18 247
    • Ft20 109
    • Ft11 713
    • Ft6 345
    • Ft12 330
    • Ft6 049