Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/06/2022

    Polecam wszystkim produkt dotarł w idealnym stanie, że ten jest lepszy niż jakikolwiek TV Box polecam zbyt i dotarł przed terminem trochę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Dotarł bardzo szybko do Brazylii, tylko LIXO z poczty, który opóźnił się, aby dostarczyć... (w porównaniu z tym samym systemem q przychodzi na TCL TV)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Produkt zakupiony w dniu 12/06/2022 r. i dotarł 25/06/2022 r. Urządzenie jest dobrej jakości zgodnie z oczekiwaniami marki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Dobrze wyposażony i intuicyjny interfejs, lepiej niż zbyt wiele Smartv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LeeVIP5
    SG
    11/06/2022

    Zamienia mój stary nie-inteligentny telewizor w szybki, przyjazny dla użytkownika (inteligentny) telewizor. Podoba mi się projekt pilota bardzo, łatwy w nawigacji choć menu i aplikacje. Potrzebujesz 5v, 1a ładowarki USB, aby go zasilić, co mam wiele w domu z moich starych telefonów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Sprzęt jest bardzo dobry, podoba mi się bardzo polecam jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Bardzo dobry sprzęt polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Bardzo dobry zakup. Płynne działanie, system Android 11 z Google TV jako nakładką dobrze się sprawdza. Szkoda, że nie wspiera Dolby Vision. Bez problemu, przy pomocy prostego rozgałęźnika (złącze microUSB, gniazdo microUSB dla zasilania i gniazdo USB-A) można podłączyć zewnętrzny dysk. Tutaj jest pełna recenzja: http://www.hdtv.com.pl/forum/odtwarzacze-strumieniowe-odtwarzacze-sieciowe-opinie-testy/151609-realme-4k-smart-google-tv-stick.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Produkt jest bardzo dobry, wiesz, czego potrzebujesz. Szkoda, że do tej pory nie udało ci się podłączyć zewnętrznego dysku do niego za pomocą żadnej metody (OTG)! Jeśli ktoś wie, co to za rzeczy, niech mi powie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Produto muito bem embalado, chegou antes do previsto. Muito boa a qualidade. ainda não testei todas as funções mas já adianto que vale muito a pena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$30.99
    • US$67.99
    • US$104.99
    • US$98.99
    • US$145.99
    • US$41.99
    • US$37.99
    • US$199.99
    • US$46.99
    • US$45.99
    • US$79.99
    • US$46.99
    • US$248.39
    • US$51.99
    • US$109.99
    • US$63.51
    • US$309.00