Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/05/2021

    Element zgodnie z opisem, łatwo czyścić, zalecać użycie z lubczykiem na bazie wody, nie będziesz rozczarowany...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Jest idealny dla mojego faceta, ale nie jest w kontenerze zbyt dobrze. Kiedy mam dobre zabezpieczenie na uczucie ssania, robi dużo hałasu. Za 10 dolców, to jest zwycięzca, ale muszę wydać duże dolary na cichą i wygodną jednostkę.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Świetne urządzenie! Nie ma w sobie elektroniki, więc nie można go nazwać wibratorem. Bardziej wygodne urządzenie do masturbacji. Świetnie się czuje z dużą ilością smaru!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Lol..5 gwiazdki do budowy i materiałów... ale jeśli kupisz to, by użyć go do zamierzonego celu... powiedzmy, że jest daleko do małego! Ale to brzmi świetnie, gdy rzucasz nim w ludzi. (jeśli zamierzasz użyć go w bitwie, upewnij się, że jest nieużywany z oczywistych powodów)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Miło zaskoczony tym artykułem, wrażenia są bardzo realistyczne, materiał bardzo miękki i wygodny. Łatwo wyjąć wnętrze i obrócić do prania. Po prostu daj trochę lubrykantu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Byłem powściągliwy, przyznaję. Ale bardzo mi się podobało. To dobre i ciasne uczucie, że kupiłem szarą. Zalecane. Obs... Jest za głośno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Jestem zaskoczony, jakie to dobre uczucie. Ale wydaje śmieszny dźwięk. Łatwy do prania. Wspominałam, że to naprawdę dobre uczucie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Ta recenzja jest dla dotyku Daisy. Jeszcze nie używany, ale wygląda dobrze. Żegluga była bardzo szybka, biorąc pod uwagę problemy covidowe na całym świecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Produkt taki jak sprzedawca zamieszczony na wysokiej jakości stronie bardzo poleca

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Nie dostałem rozkazu, ale popełniłem błąd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27,826
    • Ft16,349
    • Ft4,933
    • Ft24,679
    • Ft63,799
    • Ft5,208
    • Ft10,178
    • Ft8,481
    • Ft23,753
    • Ft51,582
    • Ft2,774
    • Ft13,880
    • Ft3,082
    • Ft12,770
    • Ft8,636
    • Ft7,710
    • Ft4,933
    • Ft61,701