Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2912)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(2912)
    • 5 Star(2807)
    • 4 Star(95)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    IML został dostarczony z magazynu regionalnego w trzy dni. Paczki i towary są nietknięte. Plaster jest dobrej jakości, dyski są równoległe do siebie, ryzyko zbiega się, zestaw ma adapter sma-rp-sma (przekręcony na kablu łączącym, który dobrze się zgina i umocowuje w wybranej pozycji). Jestem zadowolony z przejęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tia
    IT
    15/04/2021

    Una delle migliori antenne patch. Può ricevere in RHCP o LHCP in base a come si connette al cavo ma attenzione che arriva senza la resistenza di terminazione (da acquistare a parte) . Funziona bene anche senza ma consiglio di usarla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Wielka antena w cenie, działa świetnie i jest z długim sma do mama kabla i od samca do mama żeński adapter ma również lewą rękę i prawą stronę, więc można wybrać ten, którego potrzebujesz i to jest świetna funkcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Zawsze brana za EV300 d.. Muszę powiedzieć, że sygnał trochę się poprawił, ale nadal nie mogę powiedzieć wszystkiego, dopóki nie wezmę oporu 50 ohms. Polecam kupić również, że aby mieć naprawdę optymalny sygnał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Jeszcze nie próbowałem, ale jest idealny!Dochodzi do plastikowego pudełka z elastycznym kablem Sma-sma, ale wystarczająco sztywny, aby nie zginać go pod ciężarem anteny, a także z adapterem do rp-sma. VI zalecam kupić rezystor 50 ohm SMA, aby mieć lepszą wydajność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Antena jest dobra. Praca w lutownicach jest do przyjęcia. Naprawdę miło, że dali ci Sma do adaptera. Dostarczenie bardzo szybkie. Dostarczyli moje zamówienie dopiero po 3 dniach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Doskonała antena i dobrze zbudowana. Bardzo dobra jakość. W środku brakuje terminala 50 ohm, aby kupić osobno Szybka wysyłka w 10 dni do Włoch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Antena przyszła bardzo szybko. Rozkazałem dostarczyć bezpośrednio do Rosji. Jakość norm.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Bajeczna antena, sygnał jest jasny i można osiągnąć znacznie większe odległości niż anteny magazynowe, zwłaszcza w niskiej kategorii widzów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Nie ma sprawy. Natychmiastowa dostawa z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 337
    • Ft2 772
    • Ft5 238
    • Ft5 337
    • Ft4 949
    • Ft80 162
    • Ft4 270
    • Ft30 213
    • Ft5 695
    • Ft9 247
    • Ft61 357
    • Ft6 407
    • Ft28 363
    • Ft53 957
    • Ft4 588
    • Ft190 855
    • Ft9 247
    • Ft13 255