Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(299)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(299)
    • 5 Star(272)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2021

    Wielka mała sprawa, mam również futerał Turnigy dla mojego innego kontrolera i jest to znacznie lepszej jakości i tańsze, jak również. Kupiłam to dla mojego FS-i6 Flysky i pasuje idealnie, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Ładna sprawa, którą kupiłem do radia Flysky. Doskonałe do wykonania i przystępnej ceny. Jest bez nadruku jak ze zdjęcia Banggooda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Przybyli zgodnie z planem. Idealne dla mojego tarani Qx7.... Jedyna wada, a ta przyszła cała czarna, bez logo... Ale żeby nie uszkodzić radia, radzę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Nice material fits my flysky fs-i6 and maybe other things. Fast delivery. Thanks banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Bardzo Dobry Skoczek T-Lite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Idealna torebka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Bardzo mi się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Ładna i wytrzymała torba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2018

    Комплектация: кроме самой сумки положили две перегородки. Довольно удобно для организации пространства. Размер: думал, что 7-ой таранис не влезет (судя по размерам сумки в спецификациях), но сумка оказалась как раз. Качество: ну, так себе. Нитки торчат, хотя и не сильно раздражают. Да, на заводе поленились все сделать по-человечески и киперная лента (та, что на краях сумки) просто начала рассыпаться. Так что подпалите ее края зажигалкой, во избежание. В целом, я доволен. Плюсы сильно перекрывают минусы, так что советую.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2018

    Весьма удобный кейс FlySky FSi6x лежит неплохо жаль в комплекте только продольная перемычка и маленькая. Если добавить поролон на дно даже болтаться не будет. покупкой доволен.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 945
    • Ft5 674
    • Ft14 864
    • Ft4 304
    • Ft20 646
    • Ft38 017
    • Ft9 082
    • Ft15 074
    • Ft8 702
    • Ft3 782
    • Ft58 994
    • Ft51 128
    • Ft5 896
    • Ft5 896
    • Ft20 974
    • Ft7 535
    • Ft14 091
    • Ft4 159