Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(618)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(618)
    • 5 Star(595)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2020

    W skrócie testowanie jego wydajności, zestaw bardzo kompletny. To przynosi terminal z rezystancją dla niewykorzystanego wyjścia, elastyczne rozszerzenie i konwerter. Wybrałem tę antenę, dlaczego chciałem małą łatkę i zobaczyć, czy naprawdę zauważycie różnicę. Za 12€ myślę, że jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Bardzo jakościowo wykonane, na okularach łata wzrosła jak rodzime. Wtyczki i adaptery są włączone. Przesyłka trafiła do mnie na 18 dni. Dzięki pakietowi E-& Banggood! Jest zima, jest zimno, żeby odpalić drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Cholera, antena pojawiła się praktycznie za dwa dni. Trochę rozwaliłem pudełko, ale mam nadzieję, że jest w porządku. Stary, dostawa jest niesamowita. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży, a moje punkty ДиДжиАЙ będą odpowiednie dla analogowych quadricków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Wspaniała mała antena do latania przed tobą do około 200/300 m (mój najdłuższy lot z tą anteną przed w pełni statycznym ekranem był około 280 m od miejsca, w którym stałem)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Szybka dostawa i dobre opakowanie. Kupiłem go do gogli SKY02c. Wygląda na dobrej jakości produkt. Nie mogę tego jeszcze przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Ładnie zapakowane, dobrej jakości produkt. Znacznie lepszy zasięg w połączeniu z moimi goglami Cobra X. Dotarł w ciągu 13 dni do Irlandii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Latam po mieszkaniu, prawie nie ma żadnych zakłóceń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo dobry materiał i z doskonałymi adapterami Doskonały fakt, że jest już z pudełkiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Przyjechał do Niemiec w 4 dni! Bardzo szybka dostawa. Podoba mi się. W bliskiej odległości dobry sygnał. Cena może być nieco silniejszym sygnałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Brakuje mi maski, żeby ją przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,234
    • Ft2,373
    • Ft4,409
    • Ft4,409
    • Ft5,088
    • Ft2,712
    • Ft7,803
    • Ft5,088
    • Ft9,160
    • Ft3,730
    • Ft73,737
    • Ft41,956
    • Ft6,445
    • Ft7,463
    • Ft2,712
    • Ft133,031
    • Ft156,109
    • Ft8,821