Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(226)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(226)
    • 5 Star(214)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Przesyłka zajęła trochę czasu. Łącznie 40 dni do otrzymania. (z tych 40 dni 10 dni przypadało na odprawę w lokalnej sieci pocztowej na Cyprze). Ale produkty w oryginalnym opakowaniu Realac. W dobrym stanie. Zamówione z innymi częściami wielowirnikowymi. Wrócę, by kupić więcej. Bangood jest idealnym miejscem na zakupy dla dronów i części dronów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Świetny zestaw anteny w tej cenie! Nie tak dobre jak te lizaki Foxeer 3. Ale świetnie razem w połączeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Przybyło dobrze trwało chwilę, dobra jakość rzeczy, sprzedawca top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Ładnie! Szybko dostarczany do Polski przez InPost.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Fajny mały zestaw, lepiej niż oczekiwałem, jeszcze oficjalnie spróbować, dodany do vr słuchawki na razie używać jako słuchawki fpv w budżecie, jak na razie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Dobry zestaw anten, ma bardzo dobry odbiór. Antena patch ma nawet rezystor (50ohm) do połączenia, którego nie używasz (LHCP lub RHCP). Mogę polecić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Dostawa na czas i dobrze zapakowana. Nie mogę się doczekać, aż wrzucę je na moje gogle Geprc i mam nadzieję cieszyć się z większego zakresu i jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Przybywam w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Produit bien emballé reçu tel que décrit: très bon produit. valise reçu rapidement. Top, merci. A recommander vivement

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Przybyły w ciągu kilku dni i dobrze owinięty wygląd doskonałej jakości...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$349.99
    • US$32.99
    • US$19.99
    • US$18.90
    • US$5.99
    • US$89.99
    • US$34.09
    • US$9.99
    • US$125.99
    • US$109.99
    • US$17.99
    • US$25.90
    • US$115.59
    • US$21.99
    • US$25.99
    • US$139.90
    • US$41.99