Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(519)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(519)
    • 5 Star(454)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Niezła jakość! Wydaje się uaktualniony z poprzedniej wersji, nie mam problemu z anteną. @realacc Dobra robota!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Доставка в Україну 20 днів, Міст-експресс потім Укрпошта. Якість хороша. Упаковка ціла і не зім'ята як в деяких відгуках. Під антену прийшлося підрізати захисний матеріал типу твердої губки.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Addegj
    SE
    25/07/2017

    I was really excited to get this case for my X7 receiver. At first glance, the case looks amazing on the outside, quality by the look and feel of it. It really surprised me how good it felt until I opened the case..... Why oh WHY Realacc couldn't you've spent a couple of more cents on the foam in the case? It is HORRIBLE! Poorly fitted together and the 3 foam parts were already loose when I opened the case for the first time. The entire case is beautiful and feels great and you cheap out on the FOAM? Come on. I would've loved to give this a 5 star, but I simply cannot because of this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Jakość sprawy jest świetna. Wewnętrzna część gumy eva idealnie pasuje do Taranisa Q X7. Jedynym „klejem" jest to, że jest on ostatnio zamontowany, a kontakt ogon jest jeszcze trochę lepki w dotyku palcem. Ale to jest kwestia, żeby trochę napowietrzać, poza tym naprawdę doskonałej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    В целом нормально. Пульт укладывается и извлекается без проблем. При транспортировке сильно болтаться в кейсе не должен. Обязательно нужна дополнительная защита стиков. Доставка опять разочаровала. Традиционно упаковка символическая. Кейс имеет повреждения, судя по которым он пережил многое, пока попал мне в руки. И видимо пора прекращать покупать серьезные вещи не имеющие хорошей заводской упаковки в этом магазине.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2017

    Неплохой чемодан для передатчика. Для ФлайСкай-Т6 тоже подходит.Немного пришлось подрезать внутренний губчатый слой, чтобы нормально влез.Правда, в горизонтальной позиции.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Jest z półsztywnego tworzywa sztucznego, a efekt włókna węglowego ma go z niciami, co nadaje mu teksturę podczas dotykania, idealnie pasuje do tarani QX7 z ładowarką do baterii i kablem USB do symulatora

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Ładnie i solidnie! Pasuje do mojego Taranisa X9 Lite. Ponadto, jeśli usuniesz wewnętrzną obudowę pianki, idealnie pasuje do 3„drona. Na przykład mój 3" Diatone Taycan, z kamerą i lizakiem zamontowanym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2019

    Good case for my Taranis Q X7. I had to make a bit more space for the Taranis antenna my self. Bought this with 2PCS EVA Transmitter Protection Sponges to protect the sticks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Balem sie ze przyjdzie pogiete ogladajac opinie innych. Ja jednak mialem szczescie , opakowanie bylo zniszczone lecz sama torba nie naruszona . Jakosc bardzo dobra . Nie bedziesz zalowal jak kupisz 👍 Thank you BG😀😀😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$167.89
    • US$21.49
    • US$57.74
    • US$87.39
    • US$91.99
    • US$329.99
    • US$279.99
    • US$29.89
    • US$19.62
    • US$8.99
    • US$159.49
    • US$166.64
    • US$66.98
    • US$56.58
    • US$31.17
    • US$134.99
    • US$11.75