Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2769)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2769)
    • 5 Star(2611)
    • 4 Star(143)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Nie ma problemu, aby zawierać 6 x 6S baterii LiPo, z 2 podzielnikami pozostały. Może na pewno zawierać 8 baterii 4S przy użyciu 6 + 1 dostarczanych podzielników. Dobrze zapakowane i dostarczone pomiędzy szacowanymi datami dostawy. Bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dobre pudełko do przechowywania wszystkich rodzajów baterii. Jeśli chcesz przechowywać lipo... Najlepiej umieścić torbę w metalowej walizce, jak widać na zdjęciach. Jak możesz, nie przechowuj go w swoim domu. Ryzyko 🔥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Wysokiej jakości łatwy w użyciu produkt. Rozmiar kieszeni może być łatwo dopasowany do swoich potrzeb i wszystkie strony mogą być wyjmowane. Materiał wewnątrz i na zewnątrz wydaje się bardzo wysokiej jakości i nie łatwo się rozdziera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Wygląda na sztywną i solidną, lustro nigdy nie musi jej testować. Ma stopery rzepowe, które dopasowują je do wszystkich baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Myślałem, że jest trochę większy, ale nie mogę narzekać, spełnia swoje obowiązki i jest bardzo wygodne do przenoszenia do 6 baterii 4S 1500mAh. Na pewno wezmę więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Torba na zatrzymanie liposukcji. Zaoszczędziłam do 8 liposukcji 4 na 1300 mAh. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Wspaniała i kompaktowa torba!!! Jakość jest bardzo miła w tej cenie. Również ja użyłem standardowej wysyłki i to było super szybko! Udało mi się umieścić baterie 6 4 z 1500mah. Gorąco polecam tego sprzedającego na pewno kupię więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Za cenę? Robi swoje. Nie próbowałem podpalić lipo, ale to organizowało lipo. Żałuję, że separatory nie są tak łatwe do ustawienia, ale miałem nadzieję, że mogę umieścić 10 x 4s 1300mah LIPO, ale mogę umieścić tylko 8 z nich. Ale szczerze, 8 jest dobre, biorąc pod uwagę czas, kiedy możemy zatrzymać Lipo pełne barkowanie bez uszkodzenia go. I mogę kupić drugą torbę ; i na pewno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Przybyli za 2 tygodnie. Element został złożony płaski, z 6 ( 1 długimi) separatorami na rzepy, co stanowi 8 pojedynczych przegródek. Udało mi się zmieścić 8 x 850 mAh 4S baterii, z odrobiną miejsca do stracenia. Powinien być w stanie zmieścić standardowe opakowania 4S o pojemności 1300mAh, jak również dla pięciocalowych quadów. Górna rączka jest lekko odblaskowa, torba ma dość grube boki, a rzepy są naprawdę mocne! Zalecane, kupi ponownie, jeśli jest taka potrzeba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Doskonały produkt. Bardzo zadowolony z niego. Zorganizuj wiele baterii o różnych pojemnościach w swoim zestawie. Myślę, że mogę, ale inny. Mieszanka opakowań 4S. 3x 850mAh, 4x650mAh i 4x450mAh na zdjęciu i wśród innych narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 199
    • Ft4 935
    • Ft11 283
    • Ft4 935
    • Ft15 515
    • Ft5 991
    • Ft3 524
    • Ft3 170
    • Ft6 696
    • Ft6 516
    • Ft12 340
    • Ft4 229
    • Ft7 756
    • Ft3 524
    • Ft10 223
    • Ft16 572
    • Ft36 335
    • Ft102 597