Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2997)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2997)
    • 5 Star(2819)
    • 4 Star(161)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2020

    Mała, ale bardzo przydatna torba do przechowywania/ ładowania baterii LiPo. Na zdjęciach mam dwie baterie 650mah 3 w każdej części torby. Większe lipy, jakieś 1500 mah zajmie pełną podsekcję. Do dyspozycji torby są rozdzielacze rzepów, które mogą tworzyć do 8 sekcji magazynowych w worku. Warto je dostać!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2018

    Klein und günstig. Wer so ein feuerfeste BAG sucht ist hier genau richtig. 2 kleine schwarze BAG passen in die grauen BAG 😅

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2018

    This lipo bag fits my 3s micro quad batteries perfectly. It could hold about 16-20 batteries of about 550mah size for 3s. I carry around 8-10 typically and keep the charged batteries in the front compartments and the used batteries in the back compartments. The bag is convenient and you can layout the inner dividers as you please. I recommend this item.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2018

    Die Tasche ist klein, es passen aber dank der Unterteiler bis zu 8 Lipos hinein. Ich nutze die AHTECH 4S 14.8V 1500mAh 70C, die passen gut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2023

    Wszystko idealne, jak opisano, przybył szybko iw idealnym stanie. Naprawdę przydatne etui do przechowywania baterii lipo., Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Nie ma problemu, aby zawierać 6 x 6S baterii LiPo, z 2 podzielnikami pozostały. Może na pewno zawierać 8 baterii 4S przy użyciu 6 + 1 dostarczanych podzielników. Dobrze zapakowane i dostarczone pomiędzy szacowanymi datami dostawy. Bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    It is small, anyway I use it with 8 4S batteries. It is the max number of batteries wich it storage.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2019

    Comprada para las baterias 4s de 650mAh. Por ahora tengo 5 baterias y caben perfectamente en una sola línea, que es lo que yo quería. Lleva doble cremallera y los acabados se ven bien. Si viniera algún separador más (2 más) sería perfecto. Me llegó 1 semana antes de la fecha de entrega indica.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2020

    Wygodny i bezpieczny, ułatwia przechowywanie i transport moich liposukcji. Pomieszczenia są regulowane dzięki rzepom. Cena jest ładna, dziękuję. Praktyczne i bezpieczne, łatwe przechowywanie i transport dla moich liposukcji. Pomieszczenia są regulowane za pomocą rzepu. Cena jest ładna, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2018

    Caben bastantes baterías he podido guardar 4 del bayangtoys x16 3 del eachine E58 3 del eachine 012c y dos lipos pequeñas para el gimbal motorizado. buena compra envío dentro de lo normal y bien embalada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.94
    • US$9.19
    • US$13.99
    • US$18.99
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$50.59
    • US$6.92
    • US$88.92
    • US$17.24
    • US$11.99
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$31.04
    • US$10.34
    • US$42.72
    • US$41.39
    • US$66.99