Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(794)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(794)
    • 5 Star(767)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/10/2020

    Świetna torba w tej cenie! Mnóstwo kieszeni! O wiele bardziej wyściełane dookoła niż się spodziewałem! Ma też ładną ilość wyściółki na plecach, więcej podziałek niż potrzebuję do wewnątrz torby, wodoodporny na pociąg, zabezpieczony na podstawie torby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Bardzo fajny plecak mieści sporo klamotów, mogła mieć se 2 przegródki więcej, cena dość wysoka, ale znośna. wygląda na wytrzymały zobaczymy jak w praniu wyjdzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Więcej niż potrzeba, by cały arsenał dobrze i skutecznie przenieść na pole latające!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Powiedziałbym, że świetny plecak. Dobre wytwarzanie i nie ma wszystkiego, radio, dron, wizjer i różne części zamienne. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Bardzo praktyczna torba, która może pomieścić wiele rzeczy. Mały plus to bardzo przydatny zestaw narzędzi do najnowszych ustawień miejsca lotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Świetny produkt, bardzo przestronny i z wieloma akcesoriami. Dobre materiały w cenie plecaka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Idealna torba do przechowywania sprzętu potrzebnego do latania. Umieściłem maskę DJI, baterie, Qx7 z anteną z diamentem crossfire, śmigła, ładowarka, narzędzia i powietrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Doskonale odbierane w celu ma obszar dobrej jakości i jest to bardzo duże Myślę, że będziemy się dogadywać dobrze lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Idealny plecak dla naszych dronów. Pasuje do wszystkiego, czego potrzebowałem, łącznie z goglami DJI i nadajnikiem. Rozmiar jest wystarczająco duży, a jakość jest naprawdę dobra. Cena mądra, zaskakująco tania!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Wykonuje zadanie, wygodniejsze niż klasyczny worek dzięki przegródkom i całej otworze głównej kieszeni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 317
    • Ft1 654
    • Ft10 542
    • Ft5 215
    • Ft1 262
    • Ft4 426
    • Ft1 986
    • Ft3 974
    • Ft3 010
    • Ft3 974
    • Ft20 786
    • Ft18 888
    • Ft12 413
    • Ft3 338
    • Ft20 786
    • Ft6 294
    • Ft41 123
    • Ft5 722