Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4013)
  • Obrazy
  • Wideo(16)
  • All Star
    • All Star(4013)
    • 5 Star(3822)
    • 4 Star(165)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Dobrze przyjęty, karton został uszkodzony, ale materiał nie wydaje się być uszkodzony. Brakuje mi maski w przygotowaniu, do przetestowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Są też małe gumowe pierścienie, które zakładam, że mają chronić koniec, jednak będę je wyłączać, żeby nie zginać płaskich paneli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Doskonałe anteny, bardzo przydatne do zastąpienia anten wszechkierunkowych zapasu widzów niskiej kategorii. Uwaga na kierunek, w zależności od anteny twojego drona idzie gniazdo RHCP lub LHCP

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Piękne i funkcjonalne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Cóż, co tu do powiedzenia? Na zdjęciu widać, jak nie pasują metki. I wszystko się zmieniło. Więc nie ma sensu ich ujawniać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Antena dobrze łapie sygnał. Kształt ma odchylenia od ideału. Górne marginesy nie są równoległe do siebie. To pewnie jakość sygnału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Przyszedł bardzo szybko:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    recomendo, ótima opção de compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Przybyło szybko. Wszystko w porządku zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Antena jest dobra. Praca w lutownicach jest dobra. Dostarczenie bardzo szybkie, wysłali moje zamówienie dopiero po 3 dniach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 425
    • Ft5 095
    • Ft6 056
    • Ft5 547
    • Ft27 554
    • Ft36 109
    • Ft32 040
    • Ft5 143
    • Ft5 547
    • Ft27 554
    • Ft48 062
    • Ft82 989
    • Ft5 185
    • Ft4 803
    • Ft25 631
    • Ft4 005
    • Ft3 813
    • Ft6 085