Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Zegar jest fantastyczny, odczyty zbliżają się do instrumentów medycznych. Na moim, oczywiście, boczny przycisk nie działa, i czekam, co się stanie z Banggoodem. Wysłałam im SMS-a i czekam. Cóż, to ładny wygląd, ma dużo „mała twarz" i grafika na zegarku są ładne. Ma ciśnienie, temperaturę, tlen we krwi, i oczywiście liczy kroki kalorii i tak dalej. Zamówiłem go 29/10/2021 i dostałem go 12/11/2021. (Jeśli przycisk boczny zadziałał zbyt)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Dostałam wczoraj pocztą. Niech się rozgrzeje, a potem podłączy do ładowania. Bawiłem się tym i jak na razie jestem z tego zadowolony. Aplikacja działa dobrze z moim telefonem, możesz dostosować ekran z własnym zdjęciem, jak również. Nie jestem jeszcze pewien co do żywotności baterii. Kolor jest szary, ale podoba mi się jak wygląda. Ponadto taśma jest miękką gumką, dzięki czemu trzyma się ubrań z długim rękawem, ale wydaje się być dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Bardzo ładny zegarek z długą baterią. Aplikacje wyglądają dobrze (kroki itd.). Jedynym minusem jest to, że gest ekranu budzika zajmuje dużo czasu, a kolor jest szary, a nie biały, jak mówił..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Super zegarki, mam już jeden i jestem z nich zadowolony, mam je podłączone do telefonu i nadal mam pulsary i trwa ponad 17 dni pracy, powiadomienia są w większości wyłączone, tylko SMS.Big Plus jest wspaniałym pulpitem z pięknymi motywami kolorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Szybka dostawa, bardzo cenny środek, działa doskonale i długą żywotność baterii. Dzięki za drużynę Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Dostawa trwała tydzień dłużej niż niewiele, ale zegarek był tego wart. Pomiary są zaskakująco dokładne, wystarczy możliwość personalizacji pokrętła lub co najmniej większy wybór

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Świetny produkt, łatwy w konfiguracji i jest bardzo szybki. Pudełko było trochę uszkodzone, ale nie uszkodziło zegarka ani ładowarki. Żywność baterii jest świetna. Pszczoła używa go przez 3 dni, a bateria jest nadal pełna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Doskonały zegarek w dobrej cenie 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Da ci to, co obiecał. Stylowe opakowanie, specjalnie zaprojektowane dla sympatycznego wyglądu, z odpowiednią precyzją za swoją cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Działa dobrze. Pomiar pulsu, ciśnienia krwi i tlenu. Świetna część.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$25.99
    • US$49.99
    • US$49.99
    • US$36.99
    • US$59.99
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$36.99
    • US$32.19