Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2021

    To jeden z moich najlepszych zegarków! Jakość jest doskonała, sprawa jest żelazko, wiele tarcz, istnieje wiele funkcji. Budzik, stoper, timer, ciśnienie, pogoda, tętno, latarka (tylko biały, jasny zegar ekranu), liczba kroków i wiele więcej. Opakowanie jest oryginalne i wysokiej jakości. Bateria długo działa. Polecane, ale nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Bardzo ładny zegarek, zawsze lubię produkty Kospet i uważam je za najlepszy stosunek ceny do niedrogich inteligentnych zegarków. Posiada wszystkie funkcje, których potrzebuję i zobacz wszystkie moje wiadomości i połączenia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Cóż... nie mogę powiedzieć, czy wszystkie funkcje działają... Jak nie mogę tego założyć na nadgarstek... Zespół jest o wiele za krótki... Całkowita długość pasma wynosi 25cm na czubek... Mój nadgarstek ma 27cm wokół, a potem musi być więcej pasm do połączenia... Jeśli nie można go nosić, to nie może być użyty ani przetestowany!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Łączy się łatwo z da fit. Byłoby przydatne, jeśli przechowuje niektóre dane i synchronizuje je z thr app, gdy używasz różnych funkcji pomiaru. Wydaje się, że nie jest w stanie tego zrobić. Pomiary są ok, gdy sprawdza się przeciw. Wygląd jest dobry, bardzo lubię ekran. Oferuje dużo jak na swoją cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Ładny zegarek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Zegarek jest bardzo stylowy z metalowym korpusem ma wiele funkcji i czuje się przyjemny na dłoni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Całkiem nieźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Świetny smartwatch! Wszystkie specyfikacje są prawdziwe!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Wydaje się, że ekstremalnie dobry produkt. W połączeniu z redmisją 8 Pro z aplikacją da fit. Przetestuję ją wkrótce na zewnątrz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Zewnętrzny zegarek pokazuje, że droższy produkt czuje jego ekran.... Zewnętrzny zegarek pokazuje, że droższy produkt czuje jego ekran....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$25.99
    • US$49.99
    • US$36.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$36.99
    • US$14.43
    • US$32.99