Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(143)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(143)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2021

    Pros: Comfortable and well built. It is fine to the common user. Gamers, designers, architects may prefer a more detailed and expansive mouse. Cons: There's no space to keep the USB dongle and its software available on rapoo.com does not show its battery status. Advice: If you install the Rapoo Options on Windows, disable its start up with the OS, otherwise you will be able only to use the left click and the Rapoo Options will change to Chinese-Mandarim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Solidny produkt jak na punkt cenowy, myślę, że nie znajdziesz lepszego z tych pieniędzy. Jakość budowania jest podstawowa, ale wszystko działa idealnie. Niewiele funkcjonalności do bocznego przewijaka ze względu na kompatybilność aplikacji i programów, ale dla aplikacji, które go wspierają, jak Spotify, o wiele lepsze niż dotarcie do strzałek bocznych na krawędziach lub kliknięcie i przeciągnięcie. Uwielbiam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    W trybie bluetooth wskazuje stan baterii na pierwszym połączeniu, ale nie uaktualnia statusu baterii, w trybie bezprzewodowym ruch nie jest bardzo dokładny to wydaje się, że jest ciężki do wyboru, chociaż nie jest, Nagle może być uczucie opóźnienia między ruchem i odpowiedzią, jakość czuje się premium, Rozmiar jest odpowiedni do ręki, ale nie ma trochę wysokości, aby być bardziej ergonomiczny klik nie jest cichy, laser nie działa dobrze na akrylu lub szkle, a odciski palców są zaznaczone na myszce, Kabel zasilający dla obciążenia musi być plastikowy okrągły kwadratowy plastik nie pozwala na ładowanie dołączonego obrazu złączki kablowej, a złącze nie jest typu c jest mikrousb, Nie ma sterownika, ale rozpoznaje wszystkie przyciski podczas instalacji w Windows 10 Nadal nie mogę wskazać czasu pracy baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Mysz jest dobra, spełniła moje oczekiwania, ale plastik nie jest najlepszy, jest już oznakowany i okna nie mogą zrozumieć ile baterii ma i oprogramowanie myszy ma wystarczającą funkcjonalność dla przycisków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Dobra mysz, rób co mówi. Czuję, że potrzebuje dodatkowej wagi z tyłu. (Dodaję kamień w taśmie elektrycznej wewnątrz myszki ) Żeby być bardziej dokładnym. Nie podobały mi się też boczne przyciski, ponieważ były zbyt kliknięte, ale na YouTube jest kilka rozwiązań, aby zmniejszyć klikanie dźwięku. Polecam przycisk x mysz do oprogramowania zamiast rapoo's. Poza tym nie działa na podkładce typu poszarpanego. Z moimi modami to lubię, ale bez tego nie jest tak dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Poród był szybki i dokładny. Zalety: - Niezły chwyt - Dodatkowe przyciski i koło - Oprogramowanie do dokładnych ustawień każdego przycisku Wady: - Mikro USB - Oprogramowanie czasami przechodzi na chiński

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Uno de los mejores ratones calidad-precio, no tiene nada que envidiarle a ningún ratón que sea de la competencia, si te los estás pensando, no pienses más, este es tu ratón.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Ładnie, szybko przyszedłeś. Mysz jest bardzo dobra jednak 2 przyciski do tyłu folderów powinny być na boku kciuka..to kwestia przyzwyczajenia...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Great Mouse, nie jest w opakowaniu premium, ale produkt wydaje się być doskonałej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Best mouse I ever had. Comfortable and the battery lasts very long. The only issue I have is the placement of the forward and backwards buttons which for me is a bit awkward, but not a deal breaker.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 010
    • Ft17 094
    • Ft16 483
    • Ft14 957
    • Ft19 231
    • Ft18 315
    • Ft24 727
    • Ft15 873
    • Ft24 116
    • Ft7 630