Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(324)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(324)
    • 5 Star(301)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2021

    Muito bom funciona bastante bem, vários níveis de velocidade. Completo com todos os acessórios inclusos. Bastante silencioso em relação a outros tipos de serra. Very good works quite well, several levels of speed. Complete with all accessories included. Very quiet compared to other types of saw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Szybka wysyłka. Jakość jest średnia, podwozie jest lekko wygięte i musiałem dodać podkładki, aby utrzymać płytkę prosto. Globalnie ładna piła do mini stołów do małych prac.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Aparatura działa dobrze zapakowane, oprócz zasilania, który został uszkodzony, jak widać na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Piła nie ma wtyczki 110, aby ją podłączyć i nie ma adapterów, jak to pokazuje na pudełku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Bardzo dobrze. Uwielbiałam pracować idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Świetny produkt, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Takie słodkie, zabawne... Niestety jest mała wada. Jesteś ojcem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Produkt dotarł dobrze zapakowany i w idealnym stanie! Wzorzec cięcia 24 mm na świerkowej listwie dachowej jest wystarczająco dobry i może być pięknie przerobiony na małym kole szlifierskim! Prędkość jest regulowana za pomocą transformatora regulowanego. Jedyną wadą jest to, że wysokość Sägeblattes nie jest zmienna! Jednak zostało to pokazane na zdjęciach opisu artykułu, ale tak nie jest! Niemniej jednak, można zrobić małe piły i szlifierki pracy z tym produktem i może pracować wspaniale na najmniejszym miejscu, jeśli jest to konieczne. Zdecydowanie jestem bardzo zadowolony z tej małej części! 👍🏻👍🏻👍🏻 – stosowanie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Arrivato in un lampo ordinata lunedì arrivata giovedì! Il prodotto si presenta bene, fa egregiamente il suo lavoro. bimba la qualità costruttiva. Modulabile nella velocità grazie al trasformatore regolabile nella tensione, da 12 a 24 Volt. Consigliato per piccoli lavori dove occorre precisione nei tagli dritti e a 45 gradi. molto utile anche il mandrino in dotazione che permette di utilizzare gli accessori x levigare

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Włoski kurier, kiedy powtórzył adres, nie podał numeru domu. Jednak kurier skontaktował się ze mną telefonicznie i paczka została dostarczona bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.39
    • US$158.22
    • US$37.99
    • US$52.99
    • US$33.48
    • US$138.59
    • US$127.04
    • US$42.99
    • US$17.99
    • US$36.99
    • US$40.99
    • US$8.57
    • US$9.59
    • US$54.05
    • US$11.99
    • US$54.99
    • US$45.99
    • US$8.79