Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(563)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(563)
    • 5 Star(502)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2020

    Doskonałe małe zaciski. Piorun 2 razem, stopa w stopę, i masz jakby zacisk C. Polecam, dobry zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2020

    Dobra jakość Trochę długo, ale dobrze przybyli Odbiór bez problemów nienaganne opakowanie Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    To jakiś żart. To nawet nie jest gra. To oszustwo wielkości tego. Nigdy nie polecam kupna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Mniejsze niż się spodziewałem i zawiasy w złym kierunku, ale jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Ten sam produkt został dostarczony szybko, ale był za mały na to, czego chciałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Nie tak, jak chciałem, ale coś wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2018

    Il morsetto a mano Raitool™ QR01 offre veramente una "stretta" pari a 30Kg o 66.1Lbs ! E' un morsetto in metallo d iipo verticale.che userò per per trattenere rapidamente i pezzi di legno per operazioni su macchine tipo colonne di trapano, troncatrice o sega circolare per impedire l'impatto sul funzionamento a causa della spinta laterale o frontale. Davvero utile

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2017

    Получил, открыл и очень разочаровался.... Планировал использовать эти зажимы на верстаке для деревообработки, но при таких размерах они годятся только для скрепления бумаги в офисе. Но сам виноват. Нужно было внимательно смотреть на указанные размеры. Наставление всем: не смотрите на картинку, внимательно читайте характеристики товара....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Przybyli szybko. Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Bardzo ładne małe zaciski Trochę mniejszy niż się spodziewałem, ale w porządku Dodałem zdjęcie z linijką, aby pomóc w określeniu rozmiaru Dostawa Qucik i wiele Dzięki, BG! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.99
    • US$8.39
    • US$20.27
    • US$11.47
    • US$6.29
    • US$8.54
    • US$17.31
    • US$11.99
    • US$9.19
    • US$26.99
    • US$10.39
    • US$23.09
    • US$11.54
    • US$36.58
    • US$41.57
    • US$20.78
    • US$8.07
    • US$16.99