Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(422)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(422)
    • 5 Star(401)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/06/2021

    Przybyłem bardzo szybko i dobrze 15 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    well received. thanks Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Dynda z miejsc, które są nieprzemakalne, aby usunąć zakleszczone śruby, nie ma magnesu na jednym lub dwóch końcach, a niektóre na końcach są małe. Ale co najważniejsze, skoro nie ma miejsca, w którym można go sprzedać w Turcji, myślę, że za taką cenę. Dostępny jest (za 64,08 lira). Kosztowało mnie to 82,00 lirów, łącznie z ładunkiem. Na zdjęciach widać, ile dni go dostałem, rozmiary produktów, paczki. Zrobiłem film o magnetyzmie, ale udostępniam je tylko dlatego, że aplikacja pozwala mi wrzucać zdjęcia. Myślę, że to był pozytywny zakup, dziękuję, «

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2019

    на вид неплохие. в ручке имеется небольшой люфт когда вставляешь. качество металла неочень, если сильно упиратся можете скрутить. упаковали не очень. просите лучшей упаковки. у меня коробка пришла треснутой.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    36 günde Ankara ürün kalitesi süper satıcı süper ben bu kadar kaliteli beklemiyordum süper kalite teşekkürler banggood Türkiyeden alacaklar tavsiye ederim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2017

    My father very satisfied with product and not expensive he recommend it. But plastic box damaged on 2 places and you will see on picture where I put my fingers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2017

    The best set of screwdrivers for every DIY, edible in every home and workshop. I highly recommend to every man, as well as women, because with these screwdrivers can handle even a little. I heartily recommend to all buyers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Produkt jest naprawdę dobrej jakości.Zdecydowanie wart swojej ceny! Jakość jest świetna polecam Przybył 18 dni po zakupie. Produkt jest naprawdę dobrej jakości. Jego pieniądze są tego warte!Jakość jest fajna. Doradzam ci. Osiągnął 18 dni po zakupie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ROBVIP2
    ZA
    22/02/2018

    The lower voltage rating is not really an issue with this little kit. It does not say what the rating is on the handle or the bits so had to check the website. They are super handy and well made. The actual drivers are strong and withstand a stripping screw head nicely. The carry case for them is made from good strong plastic and is see through to help keep track of whats in there. Besides its cool to show them off!! I used them immediately to fix broken appliances and a wall socket! Awesome quality for the price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2019

    Aldığım için sevinçliyim.Ürün çok ğüzel ve kullanışlı.Kaliteli ve sağlam .Ele oturması güzel.Uzunlukları normal.Kullanışlı

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 323
    • Ft6 049
    • Ft3 913
    • Ft7 832
    • Ft9 256
    • Ft12 105
    • Ft9 651
    • Ft2 846
    • Ft2 488
    • Ft5 695
    • Ft2 911
    • Ft12 330
    • Ft8 186
    • Ft11 035
    • Ft4 270
    • Ft8 186
    • Ft5 238
    • Ft8 013