Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2021

    Plusy - cena wynosiła 12 € Przetwarzanie, jakość i dokładność Ok Do pracy stolarskiej dobre narzędzie. Ułatwia pracę Minusy - cena może być niższa, ale jakość jest OK. U nas, ten produkt jest droższy Plus - cena wynosiła 12 € Kiedy, kiedy i kiedy Ok Dobre narzędzie do pracy stolarskiej. Proste działanie Wady - Cena powinna być lepsza, ale pieniądze są w porządku. Mam ten produkt więcej składników

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mbsVIP3
    DK
    28/05/2021

    plastpose og bobleplast beskadiget under transport, gls har påført tape med mærke “DK 0063” ene hjørne på vinkel er “slebet væk”, der er fine striber og materiale tab.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Wygląda i czuje się dobrze. Był owinięty w cienką piankę, w plastikowej torbie. Kilka drobnych zadrapań wokół krawędzi i boków. Jest lekko zgięty, z powodu obsługi pocztowej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Towary nie zostały jeszcze dostarczone, a na stronie bangood w pozycji zamówienia, zawiera listę towarów, które są dostarczane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Produto de indiscutível qualidade, muito , mais muito bem feito, estou usado todos os dias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Użyłem minutowej konstrukcji w domu i jest to bardzo polecane. Kupię kolejny mniejszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Mam już mniejszy i podoba mi się to „Zimmermannsdreieck", jak się je nazywa w Gemany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Dostarczone w około 18 dni, i jestem bardzo zadowolony z przedmiotu. Jest dokładny, solidnie wykonany z wyraźnych i łatwych do odczytania znaków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bardzo przydatny i precyzyjny protraktor z wieloma opcjami, jak również konwerterem calowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Doskonała jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 687
    • Ft3 360
    • Ft4 888
    • Ft1 678
    • Ft5 775
    • Ft6 722
    • Ft22 527
    • Ft3 360
    • Ft2 351
    • Ft3 360
    • Ft5 445
    • Ft2 626
    • Ft5 041
    • Ft5 041
    • Ft8 159
    • Ft3 023
    • Ft2 137
    • Ft4 583