Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2021

    Plusy - cena wynosiła 12 € Przetwarzanie, jakość i dokładność Ok Do pracy stolarskiej dobre narzędzie. Ułatwia pracę Minusy - cena może być niższa, ale jakość jest OK. U nas, ten produkt jest droższy Plus - cena wynosiła 12 € Kiedy, kiedy i kiedy Ok Dobre narzędzie do pracy stolarskiej. Proste działanie Wady - Cena powinna być lepsza, ale pieniądze są w porządku. Mam ten produkt więcej składników

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Kupiłem 5 sztuk. Jakiś pojedynczy znak w którymś z nich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Szybka dostawa (z Europy). „Stabilny" produkt, mógłby być wykończony trochę lepiej. Nie uniemożliwia to jednak prawidłowego stosowania. Ponieważ nie ma instrukcji obsługi, nie powinno brakować odniesienia do filmu na Youtube, ponieważ tam jest jasno wyjaśnione, w jaki sposób można zastosować ten instrument. Szybka dostawa (z Europy). Stabilny produkt, może być wykończony trochę lepiej. Ale nie zapobiega to prawidłowemu użyciu. Ponieważ nie ma instrukcji obsługi, nie powinno brakować odniesienia do filmu na Youtube, ponieważ jasno wyjaśnia, jak można zastosować ten instrument.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Szybka i bezpieczna wysyłka dla użytecznego i wytrzymałego narzędzia. Ładnie i precyzyjnie obrabiane, idealnie kwadratowe, dość często się przydaje. Wielkie uzależnienie od mojej skrzynki z narzędziami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mbsVIP4
    DK
    28/05/2021

    plastpose og bobleplast beskadiget under transport, gls har påført tape med mærke “DK 0063” ene hjørne på vinkel er “slebet væk”, der er fine striber og materiale tab.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Wygląda i czuje się dobrze. Był owinięty w cienką piankę, w plastikowej torbie. Kilka drobnych zadrapań wokół krawędzi i boków. Jest lekko zgięty, z powodu obsługi pocztowej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Świetna strona przyszedł przed czasem, Świetny produkt, bardzo przydatne w sklepie. Jakość w stosunku do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Z wyjątkiem małej wady farby z jednej strony, produkt wydaje się być jakościowy, dokładny i skuteczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Dzięki, udało się super szybko. Bardzo poręczny do pracy, którą robię, zamierzam dostać jeden w imperialnym rozmiarze również

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 884
    • Ft3 784
    • Ft4 412
    • Ft4 043
    • Ft9 929
    • Ft6 871
    • Ft4 778
    • Ft4 043
    • Ft3 307
    • Ft2 727
    • Ft7 356
    • Ft4 138
    • Ft9 929
    • Ft5 514
    • Ft11 783
    • Ft9 563
    • Ft15 816
    • Ft11 465