Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1250)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1250)
    • 5 Star(1161)
    • 4 Star(68)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/09/2021

    Jest to doskonały punkt odniesienia do pracy w drewnie i metalu. Użycie jest również w budownictwie. Przetwarzanie i funkcjonalność są OK. Miernik jest systemem metrycznym. Jestem z nim szczęśliwa. Doskonale nadaje się do drewna i metalu. Jest to również objęte procedurą. Przetwarzanie i przetwarzanie jest ok. Miernik jest układem metrycznym. Jestem z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ogólnie plac jest dobry, ale brakuje mu dużo wykończenia. Szlifowanie kąta ° 45 jest dopuszczalne, jednak szlifowanie kąta 90 ° jest bardzo szorstkie, jest pełne otworów i wygląda jak stalowy pilnik. Przynajmniej kwadrat ma akceptowalną precyzję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Dobre narzędzie dla cieśli, bardzo dokładne odczucia i wygląd bardzo dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    To bardzo cenione narzędzie, długo szukałem oddziału, który był dobrze zrobiony i cieszę się z tego, co posiadacie. Czarny anodyzowany materiał aluminium i nacisk grawerowane marki sprawiają, że jest bardziej kompletny i dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Escuadra rápida muy robusta, de aluminio (5mm de espesor) Medidas métricas (mm), no imperiales (pulgadas)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    bardzo dobra jakość, ale niektóre zarysowania z wysyłki zaleca, że jest z lepszym pakowaniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    جيد

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Ciężki, dobry władca. Nie jest źle pomalowany i wystarczająco dokładny do pracy stolarza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo szybka dostawa, 13 dni biegłem tutaj do Goiânia, kupiony dla mojego przyjaciela na służbie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Dobra, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 052
    • Ft2 794
    • Ft5 240
    • Ft1 208
    • Ft2 119
    • Ft4 447
    • Ft3 630
    • Ft905
    • Ft3 142
    • Ft1 496
    • Ft5 240
    • Ft4 538
    • Ft4 892
    • Ft4 562
    • Ft6 657
    • Ft6 657
    • Ft2 095
    • Ft10 487