Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(763)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(763)
    • 5 Star(712)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Sensacyjne śruby!!! Obejrzałem kilka filmików, używając tego narzędzia i naprawdę dokonałem właściwego zakupu! Wiertło ma niesamowitą wytrzymałość, wspaniałe wykończenie nie wspominając, że jest bardzo praktyczne, a wartość z 2 bateriami nigdzie nie można znaleźć tutaj w Brazylii. Mam własne wiertło do uderzenia i moim celem dla tego produktu jest wiercenie drewna i śruby, a ta piękna rzecz doskonale spełnia swoją funkcję. Każdy, kto ma wątpliwości, może kupić bez obaw, że będzie szczęśliwy 😃👏🏻

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Działa. Ale trzeba zrozumieć, że nie jest on zaprojektowany dla silnego obciążenia. Sądząc po wewnętrznej odporności baterii, nie są one odpowiednio wysoko przepływowe, jeśli są mocno załadowane, nie będą długo żyć. Dostarczony do Peru w 25 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Otrzymałem dziś wiertarkę. Było bardzo szybko. Mam wiertło z baterią i ładowarką z dwoma adapterami do ładowarki. Bateria się ładuje. Miał trochę mocy. Zobaczymy, jak to będzie później. To dość duży ciężar jak na takie małe narzędzie. Jest dobry dla pieniędzy i robi to, co powinno. Jestem szczęśliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    To dobre ćwiczenia, ale nie Hammer To dobre wiertło, ale nie młotek. Nie wiercić ścian ani betonu, ale drugi bieg 0-1800rpm i de drugi 0-900rpm jest zbyt mocny. Z wagi, wydaje się być trwały, pudełko redukcyjne jest z metalowymi przekładniami. Jeszcze jej nie użyłem, został rozładowany.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Doskonałe wiertło aku do zwykłych prac domowych. Za te pieniądze mogę polecić cię wszystkim, na pewno będziesz zadowolony. Jakość AK będzie się sprawdzać tylko z czasem. Cały projekt jest ładny, bez obciągania. Ciągła kontrola prędkości, dwa stopnie prędkości. Ładowarka jest dostarczana z adapterem UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Przybył dość szybko, nie był zbyt dobrze pakowany, jednak wszystko przybyło ok, Dobrą rzeczą w opakowaniu baterii jest to, że możemy go zastąpić bateriami notebooków, jeśli oryginały nie wytrzymają długo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Bardzo podobał mi się ten piątkowy miot Ocena ogólna ⁇ Wysyłka i przelewy Wykonanie: | Użytkowanie i inne: Wydajność: Bardzo dobra, ściska baterie, a moc regulacji jest odpowiednia do ogólnego użytku, więc nie będziesz miał żadnych problemów. Stosowanie i inne: Odpowiedni, z odpowiednim rozmiarem i mocą baterii, zamówiłem dwa, ale z jednym idzie mi świetnie. Pochodzi z jego podręcznikiem i w ogóle Wysyłka i przelewy: wszystko dobrze, szybko i na czas. Ogólnie: wszystkie 10 punktów, przyszedł z tym, co wskazuje na i w przeciwieństwie do innych artykułów, jeśli wspomina w aplikacji, co przyjdzie i artykuł typu przyjść, jego dwie baterie i ładowarka i instrukcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Świetny produkt, mój cel. Odbiór w świetnym stanie. Adapter był z takim samym wzorem jak ładowarka z płaską wtyczką, adapter powinien mieć standardową wtyczkę typu N z trzema okrągłymi pinami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Dobrze z produktem. Dziwne, że 😞 adapter, który się pomylił, pochodził w tym samym modelu źródła są dokładnie takie same będę musiał kupić inny. Proszę zobaczyć to, aby nie stało się to innym kupującym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Doskonały produkt, projekt jest świetny i jest łatwy w użyciu siedem dobrej jakości już go ćwiczyć i działa bardzo dobrze Ja przybywam lekki polecam do banggood dla powagi i zgodności z transportami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 807
    • Ft9 824
    • Ft27 238
    • Ft52 288
    • Ft15 131
    • Ft15 393
    • Ft13 070
    • Ft17 358
    • Ft21 561
    • Ft18 158
    • Ft19 651
    • Ft11 462
    • Ft4 914
    • Ft14 083
    • Ft16 376
    • Ft15 131
    • Ft9 824
    • Ft10 479