Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(921)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(921)
    • 5 Star(843)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/09/2020

    Wiertło naładowało obie baterie, mogłem je przetestować tak szybko, jak tylko otworzyłem paczkę. Jakość plastiku jest wystarczająco dobra jak na cenę. Ale przód wiertła to nie żeliwo, tylko plastik. Obrotowe przyciski kierunkowe są w bardzo złej pozycji dla mojej ręki, ale mam duże ręce, więc... Chuck nie trzyma właściwie kawałka. Silnik jest duży, może 775 lub podobny. Podoba mi się, za cenę jest wystarczająco dobra.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Otrzymałem dziś wiertarkę. Było bardzo szybko. Mam wiertło z baterią i ładowarką z dwoma adapterami do ładowarki. Bateria się ładuje. Miał trochę mocy. Zobaczymy, jak to będzie później. To dość duży ciężar jak na takie małe narzędzie. Jest dobry dla pieniędzy i robi to, co powinno. Jestem szczęśliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Działa. Ale trzeba zrozumieć, że nie jest on zaprojektowany dla silnego obciążenia. Sądząc po wewnętrznej odporności baterii, nie są one odpowiednio wysoko przepływowe, jeśli są mocno załadowane, nie będą długo żyć. Dostarczony do Peru w 25 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Sensacyjne śruby!!! Obejrzałem kilka filmików, używając tego narzędzia i naprawdę dokonałem właściwego zakupu! Wiertło ma niesamowitą wytrzymałość, wspaniałe wykończenie nie wspominając, że jest bardzo praktyczne, a wartość z 2 bateriami nigdzie nie można znaleźć tutaj w Brazylii. Mam własne wiertło do uderzenia i moim celem dla tego produktu jest wiercenie drewna i śruby, a ta piękna rzecz doskonale spełnia swoją funkcję. Każdy, kto ma wątpliwości, może kupić bez obaw, że będzie szczęśliwy 😃👏🏻

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Dobry produkt, wydaje się być dość solidny i wielkie wsparcie. Kupiłem go za dwie baterie!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Przybył dość szybko, nie był zbyt dobrze pakowany, jednak wszystko przybyło ok, Dobrą rzeczą w opakowaniu baterii jest to, że możemy go zastąpić bateriami notebooków, jeśli oryginały nie wytrzymają długo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Produkt ważny dla kosztów, właśnie przybyłem zauważyłem gniazdo amerykańskie, nawet jeśli przybył z Przemyśla przez niemiecką pocztę w tydzień. Moc baterii złączy nie jest idealnie wyśrodkowana w montażu, więc miałem trudności z włożeniem jej. Zewnętrzne wszystkie plastikowe dobre uchwyty i nieco mniejsze niż przeciętne, więc doskonała zwrotność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Produkt jest jak reklamowany, moje oczekiwania jest, że będzie silniejszy, ale dla prostych zadań spełnia dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    To dobre ćwiczenia, ale nie Hammer To dobre wiertło, ale nie młotek. Nie wiercić ścian ani betonu, ale drugi bieg 0-1800rpm i de drugi 0-900rpm jest zbyt mocny. Z wagi, wydaje się być trwały, pudełko redukcyjne jest z metalowymi przekładniami. Jeszcze jej nie użyłem, został rozładowany.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Świetny produkt, mój cel. Odbiór w świetnym stanie. Adapter był z takim samym wzorem jak ładowarka z płaską wtyczką, adapter powinien mieć standardową wtyczkę typu N z trzema okrągłymi pinami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$84.80
    • US$52.89
    • US$45.99
    • US$35.57
    • US$52.49
    • US$84.99
    • US$100.47
    • US$45.99
    • US$72.49
    • US$64.99
    • US$40.41
    • US$72.36
    • US$63.14
    • US$40.99
    • US$81.99
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$88.99