Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Produkt ładny, aluminiowe pudełko grzeczne i wygodne. Polecam każdemu. Skrzynka magnetyzowana końcówka się nie rozproszy. Mechanizm włączania i wyłączania brzmi dobrze.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Szybka dostawa. Przedmiot dotarł w dobrym stanie. Jakość wydaje się całkiem dobra przy pierwszych wrażeniach, ale nie będę w stanie potwierdzić, dopóki tego nie wypróbuję. Mam nadzieję, że kawałki nie są jak czekolada!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Przesyłka była cała płaska! Mail umieścił taśmę po jednej stronie więcej już stracił na drodze kilka kluczowych wskazówek!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Bardzo ładne narzędzia! Czuje się dobrze. Trochę trudne, żeby usunąć fragmenty ze sprawy, jeśli masz duże palce, ale przyzwyczajasz się do tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Perfect Set! Good price too!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo przydatny zestaw śrubokrętów. Magnetyczne końcówki ułatwiają instalację i usuwanie śrub. Różnorodność końcówek powinna spełniać większość małych śrub, a przechowywanie ułatwia utrzymanie porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Ta sama jakość co Xiaomi Wiha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Wygląda i czuje się dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Dobrej jakości produkt z osłoną magnetyczną. Dobre znalezisko w Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 569
    • Ft9 459
    • Ft4 258
    • Ft6 431
    • Ft4 772
    • Ft9 830
    • Ft5 569
    • Ft1 963
    • Ft3 402
    • Ft9 830
    • Ft8 519
    • Ft18 925
    • Ft5 569
    • Ft6 552
    • Ft4 258
    • Ft6 536
    • Ft24 602
    • Ft6 224