Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(177)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(177)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2022

    Szybkie i bezproblemowe przetwarzanie. Skrzynia wyposażona jest w mechanizm „push, aby otworzyć". Bity są magnetyczne i trzymają w tacce. To sprawia, że usuwanie i odkładanie go z powrotem jest bardzo łatwe. Śrubokręt jest również magnetyczny dla uchwytu bitowego. Wybór bitów obejmuje najlepsze możliwe wykorzystanie. Jest rekomendacja ode mnie, aby kupić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Wydaje się, że jest to produkt dobrej jakości. Jeszcze go nie testowałem, ale mam nadzieję, że działa jak opisano i działa poprawnie. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Doskonała jakość. stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Bardzo ładny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dzięki, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Ok dùng buat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Na pierwszy rzut oka wygląda podobnie do XIAOMI Mijia (Wiha?) 24 w 1 zestawie Chociaż przyjrzę się z bliska: - Sprawa nie jest tak dobrze ukończona - Mechanizm blokujący nie jest tak dobry - Sprawa ma cięcie (otarcie), ale jestem pewien, że to tylko wypadek - Magnes wewnątrz uchwytu jest słaby (ten w Xiaomi jest o wiele lepszy) - Retencja bitów jest mniejsza Sprawa nie ma nadrukowanej nazwy marki; oczywiście nie ma to wpływu na jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Produkt ładny, aluminiowe pudełko grzeczne i wygodne. Polecam każdemu. Skrzynka magnetyzowana końcówka się nie rozproszy. Mechanizm włączania i wyłączania brzmi dobrze.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Szybka dostawa. Przedmiot dotarł w dobrym stanie. Jakość wydaje się całkiem dobra przy pierwszych wrażeniach, ale nie będę w stanie potwierdzić, dopóki tego nie wypróbuję. Mam nadzieję, że kawałki nie są jak czekolada!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$47.34
    • US$9.99
    • US$17.31
    • US$41.57
    • US$14.99
    • US$38.19
    • US$43.99
    • US$12.64
    • US$16.16
    • US$15.00
    • US$30.02
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$21.84
    • US$26.55
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$31.99