Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12642)
  • Obrazy
  • Wideo(14)
  • All Star
    • All Star(12642)
    • 5 Star(11618)
    • 4 Star(797)
    • 3 Star(151)
    • 2 Star(47)
    • 1 Star(29)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2020

    Świetny produkt do przechowywania w plecaku. Nie użyłbym tego jako mojego głównego narzędzia, ale jako coś w biegu jest wspaniałe. Każdy bit jest wygrawerowany z jego specyfikacją i wydaje się trzymać dobrze do normalnego użytkowania. Posiada wygodny woreczek do przechowywania. Moim jedynym życzeniem było, żeby go trochę uciszyć. Każdy kawałek wydaje się dotykać metalu, więc grzechotać podczas przenoszenia. Wytarłem wnętrze do ciszy, jest idealne po wszystkim. Również niektóre bity bezpieczeństwa, takie jak y kształt są dostarczane. Potrzebne do iPhone'ów i niektórych Macbooków, na przykład.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Otrzymałem ten produkt kilka tygodni temu i chętnie go używałem. Bity wydają się być dobrej jakości, a sam sterownik jest dogodny. Pomarańczowy kawałek na końcu może się swobodnie obracać, co sprawia, że naprawdę łatwo jest obrócić śrubokręt, gdy koniec jest dociśnięty do dłoni. Miałem tylko jeden mały problem z tym produktem i jest to, że uchwyt bitowy był lekko wygięty do środka, co uniemożliwiało łatwe włożenie bitów. Łatwo było to naprawić, wyginając go trochę na zewnątrz śrubokrętem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Wreszcie dotarł i wszystko wygląda na dobre sprawne.Nie mogę się doczekać, aby wypróbować i zobaczyć, jak dobre są bity.Ładne kieszonkowe wygodne narzędzie!!!Zdecydowanie polecam szczególnie w cenie!!!Dobra praca klamra/snap guzik trzyma go mocno zamknięte!!!Wielki zakup, ale trwało to chwilę na wysyłkę!Ogólnie bardzo zadowolony z zakupu i zdecydowanie polecam!!!Dziękuję bardzo Banggood!!!! 💯👍🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Excelente qualidade para o seu valor (pelo menos na promoção). Todas as peças são metálicas, a rosca da frente parece ser de alumínio assim como a parte de cima. As pontas são de boa qualidade e servem muito bem para o tipo de trabalho e a força necessária de uso. A bolsa é pequena e cabe bem em qualquer bolso. As pontas prendem bastante bem na bolsa e são praticamente impossíveis de cair. A única nota negativa que dou é a falta de uma borracha para não deslizar os dedos, especialmente se estiverem suados, tornando-se difícil rodar a chave. Mas é algo fácil de colocar (basta uma de uma caneta).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    A szállítás egy kicsit késett a vállalthoz képest, de még elfogadható időn belül megérkezett. Az áru rendben van, a minősége jó. Egy kis méretű, jó minőségű műszerész-csavarhúzó készlet, ami mindig kéznél van, ha kell. Ár/érték arányban mindenképpen megéri.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Produkt dotarł w idealnym stanie. Podobał mi się materiał i wykończenie kluczy. Teraz, aby wiedzieć trwałość produktu będę miał tylko jeden parametr, korzystając z niego w dzień do pracy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Jakość skóry nie jest dobra, nawet boki nie są równomiernie cięte, szycie również nie jest właściwe, w niektórych miejscach szycie jest zbyt blisko krawędzi. uchwyt nie jest wystarczająco szczelny, aby utrzymać śruby 3,0 & 2,0, ponieważ łatwo wychodzą bez utraty przyczepności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Naprawdę świetny zestaw małych narzędzi. Super praktyczne w portfelu. Wszystko, czego potrzebujesz do mechaniki precyzyjnej. Idealny do produkcji modeli, telefonów komórkowych lub komputerów PC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dzięki, Bangwood. Bardzo szybka dostawa. Zamówienie w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Myślałem, że będzie większy, są naprawdę dobrej jakości. Może złożyć zamówienie, które jest warte tylko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,977
    • Ft6,809
    • Ft3,403
    • Ft4,766
    • Ft19,412
    • Ft7,150
    • Ft8,512
    • Ft4,084
    • Ft5,106
    • Ft9,596
    • Ft4,951
    • Ft6,809
    • Ft7,831
    • Ft3,063
    • Ft3,744
    • Ft7,831
    • Ft10,216
    • Ft2,165