Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12685)
  • Obrazy
  • Wideo(14)
  • All Star
    • All Star(12685)
    • 5 Star(11654)
    • 4 Star(803)
    • 3 Star(152)
    • 2 Star(47)
    • 1 Star(29)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2020

    Świetny produkt do przechowywania w plecaku. Nie użyłbym tego jako mojego głównego narzędzia, ale jako coś w biegu jest wspaniałe. Każdy bit jest wygrawerowany z jego specyfikacją i wydaje się trzymać dobrze do normalnego użytkowania. Posiada wygodny woreczek do przechowywania. Moim jedynym życzeniem było, żeby go trochę uciszyć. Każdy kawałek wydaje się dotykać metalu, więc grzechotać podczas przenoszenia. Wytarłem wnętrze do ciszy, jest idealne po wszystkim. Również niektóre bity bezpieczeństwa, takie jak y kształt są dostarczane. Potrzebne do iPhone'ów i niektórych Macbooków, na przykład.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dostarczenie w odpowiednim czasie 2 tygodnie zamawiane 17 lipca dostarczone 31 lipca., już go używałem i po pierwsze nie jest to ciężki przedmiot lub bardziej szczegółowa praca lub specjalistyczny metal jest bardziej jak aluminium, Spełnia swoją funkcję i jest dobry dla jego zadania szybki przegląd sprzętu, który chcesz sprawdzić ogólnie jego końcówki nadają się do szybkiej pracy nie są namagnesowane, ale jeśli umieścisz mały magnes na uchwyt pomaga., Prawda za jego cenę jest dobry produkt dla tych, którzy chcą rozpocząć lub mieć szybki zestaw do tych precyzyjnego sprzętu stopy pomaga., Ogólnie w cenie jest to bardzo zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Wreszcie dotarł i wszystko wygląda na dobre sprawne.Nie mogę się doczekać, aby wypróbować i zobaczyć, jak dobre są bity.Ładne kieszonkowe wygodne narzędzie!!!Zdecydowanie polecam szczególnie w cenie!!!Dobra praca klamra/snap guzik trzyma go mocno zamknięte!!!Wielki zakup, ale trwało to chwilę na wysyłkę!Ogólnie bardzo zadowolony z zakupu i zdecydowanie polecam!!!Dziękuję bardzo Banggood!!!! 💯👍🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Excelente qualidade para o seu valor (pelo menos na promoção). Todas as peças são metálicas, a rosca da frente parece ser de alumínio assim como a parte de cima. As pontas são de boa qualidade e servem muito bem para o tipo de trabalho e a força necessária de uso. A bolsa é pequena e cabe bem em qualquer bolso. As pontas prendem bastante bem na bolsa e são praticamente impossíveis de cair. A única nota negativa que dou é a falta de uma borracha para não deslizar os dedos, especialmente se estiverem suados, tornando-se difícil rodar a chave. Mas é algo fácil de colocar (basta uma de uma caneta).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    A szállítás egy kicsit késett a vállalthoz képest, de még elfogadható időn belül megérkezett. Az áru rendben van, a minősége jó. Egy kis méretű, jó minőségű műszerész-csavarhúzó készlet, ami mindig kéznél van, ha kell. Ár/érték arányban mindenképpen megéri.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    27/09/2021

    Obudowa jest bardzo kompletna z różnymi precyzyjnymi narzędziami. Wydają się kruche, zwłaszcza dlatego, że są bardzo małe, ale lubię je i ich użycie powie mi, czy są oporne, czy nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Trwało 20 dni, aby dostawać nieco dłużej niż moje poprzednie zamówienie.Niemniej dobry produkt jak reklamowano.Bardzo lekki. Wskazówki nie bardzo mocne, ale za cenę ogólnie nie zła.Jakość.Polecam go do każdego, ponieważ ma szeroki zakres wskazówek i jego światło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Naprawdę świetny zestaw małych narzędzi. Super praktyczne w portfelu. Wszystko, czego potrzebujesz do mechaniki precyzyjnej. Idealny do produkcji modeli, telefonów komórkowych lub komputerów PC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Super 👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dzięki, Bangwood. Bardzo szybka dostawa. Zamówienie w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 529
    • Ft20 700
    • Ft7 262
    • Ft10 894
    • Ft5 082
    • Ft3 265
    • Ft9 441
    • Ft6 897
    • Ft12 347
    • Ft12 709
    • Ft10 168
    • Ft14 162
    • Ft5 343
    • Ft5 343
    • Ft14 464
    • Ft5 343
    • Ft6 171
    • Ft3 142