Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(321)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(321)
    • 5 Star(294)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2020

    Egyenlőre működik, de erősen kollektor szaga van. Eredeti Makita akkuval hajtva, idáig rendben működik. Egy eléggé idegesítő hibát hordoz a gép, mégpedig a sebesség váltónál. Sajnos képes félig bekattanni, illetve magától is ki tud mászni. Ez főleg a felfelé tolt állapotban jelentkezik. Nem kefemenetes, ez kefés motorral van szerelve. Nem egy professzionális gép, de a célnak megfelel. Az ütve módot még nem tudtam kipróbálni mivel nem volt olyan helyzet ahol kellett volna. Elég erősen tekeri a csavart, a beépített LED inkább csak útmutatóként van jelen. Segít de nem váltja meg a világot.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Rozczarowanie zakupem. To, co zamówiłem, nie ma akumulatora ani wiertarki. Poza tym, zamawiałam śrubkę Makita i przyszła zupełnie inna! Naprawdę chciałbym zwrócić ten rozkaz. I odzyskać pieniądze, które za niego zapłaciłem. Ale nie mogę skontaktować się ze sprzedającym, nie ma nazwiska, nazwy organizacji, żadnych kontaktów! Proszę o kontakt Mój adres e-mail: aracari48@i.ua Mój numer telefonu +380967618193

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Bardzo zadowolony 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Jeśli będę potrzebował więcej, zamawiam tę maszynę. Makitę w oryginale...!! A ten jest równie potężny 👍🏻👍🏻👍🏻

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Dostawa do regionu Belgorod w ciągu 5 dni. Wygląda na to, że to świetny towar. Nie sprawdził jeszcze, ponieważ nie ma dostępnej baterii. Sprzedawca, którego polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony zarówno z jakości produktu i ceny, chociaż nadal muszę spróbować.Bardzo szybkie porady dostawy bardzo dziękuję za wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Zamówienie zostało bardzo szybko dostarczone przez kuriera DHL. Opakowanie jest proste, jak pokazano na zdjęciach. Produkt jest w porządku zgodnie ze specyfikacją witryny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Dobre wejście na poziom szczotkowania DC Drill. Przyzwoity Chuck, mocny materiał. Posiada funkcję sterownika wiertła, młotka i śruby i działają przy przekręcaniu pierścienia wyboru. Może zrobić z wentylatorem chłodzącym przed silnikiem, więc nie jest zalecane do długotrwałego stosowania, jak polerowanie itp. Używałem go od 2 godzin i do tej pory żadnych problemów. Jeśli potrzebujesz mocniejszego wiertła, kup model bez szczotki, ale czasami w domu lub w małym garażu jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    /Pracuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Szybka podróż do Grecji w ciągu dziesięciu dni działa dobrze przy pierwszym kontakcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Produkt posiada doskonały stosunek jakości do ceny. Idzie bardzo gładko i bardzo mocno. Działa prawidłowo z oryginalną baterią Makita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 472
    • Ft21 171
    • Ft11 881
    • Ft13 588
    • Ft25 185
    • Ft14 537
    • Ft12 640
    • Ft12 640
    • Ft12 409
    • Ft20 074
    • Ft27 622
    • Ft11 692
    • Ft13 139
    • Ft16 717
    • Ft16 060
    • Ft30 663
    • Ft10 254
    • Ft12 640