Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1438)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1438)
    • 5 Star(1340)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2020

    To dobra kopia Makity. Bateria na pewno się włączyła, głowa ma sześciokąt. Regulowana moc, wygodna. Nie mam żadnych danych dotyczących trwałości, ponieważ był stosunkowo nieużywany. Chyba nie mam idealnego doświadczenia na hobby. Próbowano go z akumulatorem BL18XXB (2A 3A i 5A).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Całkiem dobry i mocny towar, dobrze dopasowany do ręki, śruba 200x8 idzie do drewna. Uwaga na bity 25 mm szczelina ma głębokość 23-24 mm i jeśli je wciśniesz to trudno będzie je wyciągnąć, pierścień dla zewnętrznego 1/2" kwadratu nie jest również tak idealny. Generalnie jest to dobra jakość za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Przybył w prawie 2 miesiące, produkt najwyraźniej jest dobry, jeśli ma trwałość, nie ma doskonałe, jeśli nie ma dobrej trwałości, nie jest dobry, jednak to nie tylko z nim n, i ze wszystkiego w życiu, jestem bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    I have a good product in my hands. It has good construction quality. For amateur use it is what I wanted, it has power and it was easy to handle. The only downside is the battery, not all of them lock properly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Przybył bardzo szybko i w idealnym stanie, lubi zbyt mocno zaskoczony mnie nawet dostał wiertło makita bateria i przygotować baterię, ślub prawo, sprzęt bardzo silny i ekonomiczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Antena1
    MX
    01/07/2021

    Gran apariencia y sensación de calidad acorde a lo anunciado, entrega mucho antes de lo esperado, solo falta la oportunidad de probarla en una tarea real para ratificar su desempeño, en na gran compra!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Heikover nie jest zły! 180nm śrubowany nakrętek odwraca się po cichu. Wydaje się, że potrzeba 220 nm do odkręcenia. Wiruje około 150-170 nm. Testowane na nowej chińskiej baterii 6 Ah. Dostawa jest bardzo długa, miesiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Jednostka ładowania zbyt długa Jestem dopiero 26-tego do sprawy Kupujący wybierają inną jednostkę do lepszej obsługi Każdy samiec, który chce tu robić zakupy, powinien to rozważyć, bo nie ma możliwości wysyłki. Tylko jedna jednostka to ninja van. Długo się przemieszczają, jeśli nie sprawdzę poczty. Właśnie zaczęli dostarczać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bingouu, jestem zadowolony z produktu, mimo że był w bardzo kruchym, ugniatanym opakowaniu, rzeczy z brazylijskiej poczty.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Produkt zgodny z opisem, jakość produktu, opakowanie jest piękne i pewne, warte pieniędzy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 990
    • Ft6 594
    • Ft25 185
    • Ft14 990
    • Ft13 791
    • Ft8 993
    • Ft14 990
    • Ft19 488
    • Ft20 897
    • Ft10 492