Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-06 01:29:30

    Just what I needed to cut MDF boards. :) Cons: Sound produced is very loud for indoor use.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-18 01:00:36

    Bien reçu, pour bricolage de précision bois, fer ou autre, fonctionne bien et vitesse variable....!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-19 06:09:52

    metal and solid aspects good!. ps I received in 7 days!

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-22 16:58:53

    Very good machine!! loved it

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Покупкой доволен

    2017-10-21 04:35:47

    Станок хоть и небольшой но со своей работой справляется . Рекомендую .

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-22 07:21:27

    French version : Bonjour à tous, Livraison très rapide en provenance d'allemagne : 5 jours en comptant 1 week-end !. Réglage de la vitesse grace à un interrupteur sur le bloc d'alimentation faisant varié la tension entre 12V & 24V. Test de découpe avec du circuit imprimé et du plexiglass de 3mm d'épaisseur : parfait. English version : Good morning all, Very fast delivery from Germany: 5 days including 1 weekend! Speed adjustment with a switch on the power supply unit varying the voltage

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-30 12:19:01

    Pretty little machine. very handy to be used in a small shop or basement workshop. Use of blade guard is recommended to stay safe. but real handy for quick projects!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-11 07:24:05

    Was surprised at how good build quality on this saw. The quality feels like it will stay with me for a long time. I have already ordered 5 extra saw blades. This machine is worth an extra star and gets 6 stars from me.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-11 06:44:03

    Ottimo prodotto per il fai da te casalingo. Occupa poco posto ed è completo per eseguire diversi lavori come taglio cornici; lucidatura oggetti; rifilatura legni vari ecc... Consiglio l'acquisto a chi ama fare dei piccoli lavori casalinghi.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-09 13:24:00

    Arrivata oggi e ancora da montare e provare. Mi e dispiaciuto vedere, aprendolo, che un angolo della base d'appoggio e danneggiato, spero che sia solo un colpo e che non sia caduto

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>