Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    Jest to świetny mały żyroskop do konfiguracji działa ładnie sprawdź moje wideo na Blowy Fly RC gdzie pokażę ci moje ustawienia w moim volantex P51 mustang 750mm Uwaga: Odbiornik Micro nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Very reliable micro flight controller for airplanes. Works perfectly together with the A8S receiver in my F4U Corsair Mini (400mm wingspan) custom brushless conversion.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2020

    Świetnie, działa idealnie. Użyj go z volantex Mustangiem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Działa świetnie, używając go w 120 g szybowcu Chuck

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Świetny produkt, jakość i dobra cena.!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Działa dobrze, łatwy do skonfigurowania z FS-A8S FS A8S 2.4G Mini-receptor 8CH avec Sort PPM i-BUS SBUS. Para jest tak lekka, że może wejść praktycznie do każdego małego samolotu. Zamontowałem je w moim Hobbyking 80 cm Mustangu. Na pewno zamówię jeszcze dwa lub trzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Best multi mode stabilizer for small planes (t-tail only) - small, light and with 5 different modes. Only small drawback is the need to shape your mounting foam to match the irregular mounting base. Works quite well when properly configured.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Zamontowałem już jeden z nich do samolotu i postanowiłem kupić drugi. Są tanie, łatwe w instalacji i wystarczająco małe, aby można je było zamontować w dowolnym samolocie. A jako dodatkowy bonus, dostawa była bardzo szybka. Zawsze byłem zadowolony z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Works a treat - not the simplest to figure out how to change direction and calibrate but once you figure it out it is great. My Gyro of choice now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Trochę to trwało, ale dotarłem do mnie wystarczająco szybko, jeszcze nie próbowałem, ale jestem pewien, że będzie dobrze, zadowolony klient :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$14.99
    • US$20.58
    • US$9.23
    • US$25.40
    • US$7.48
    • US$9.23
    • US$40.41
    • US$8.07
    • US$57.49
    • US$9.19
    • US$9.50
    • US$14.99
    • US$13.79
    • US$6.99
    • US$18.64
    • US$12.43
    • US$80.84