Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(110)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/07/2022

    Nie zajęło to dużo czasu. Przyszedł przed planowaną datą dostawy. Pudełko było trochę uszkodzone, ale zawartość jest w porządku i wygląda niesamowicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    ürünün plastik malzemesi güzel. Ekran olarakta oldukça iyi diyebilirim. Kumanda bir çok ayara güzel tepkiler veriyor. Hız ve stabilitesi 10 üzerinde 8 alır. sadece kargo olarak çok kötü geldi taşınma aşamasında kutu oldukça fazla zarar görmüştü. köpük malzeme ürünü korumuş ve aldığımda kırık yada zarar yoktu. İncelemesini yapıp YouTube yakında yükleyeceğim oradan inceleyebilirsiniz. Türkiye den alacak kişiler için küçük bir bilgi gümrük vergisi ödüyorsunuz. %40 olarak hesaplayabilirsiniz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2018

    excelente vendedor, o rádio veio rápido , gostei do equipamento ele superou as minhas espectativas. O menu do rádio é muito bom de facil uso , bem como percebo que ele é muito intuitivo e já vem com vária funções pré-programadas. Tambem existe suporte da RADIOLINK, para fazer atualizações e tirar dúvidas, já instalei no meu drone, funcionou perfeitamente, tive dificuldade de passar de ppm para sbus, mas procurei um vídeo e tudo resolvido. excellent seller, the radio came fast, I liked the equipment it exceeded my expectations. The radio menu is very good for easy use as well as I realize that it is very intuitive and already comes with various pre-programmed functions. Also there is support from RADIOLINK, to make updates and take questions, I installed in my drone, worked perfectly, I had difficulty going from ppm to sbus, but I looked for a video and everything solved.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2020

    Jak widać są uszkodzone części paski w praktyce używane i nadal do przetestowania w pracy... Nie jest to miłe, aby otrzymać przedmiot zakupiony jako nowy, ale w rzeczywistości w pewnym sensie... To wszystko jest dość śmieszne...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    Najlepsza oferta tylko $95.. Jestem bardzo szczęśliwy Otwórz moje wyszukiwanie kanału YouTube=: (ah eksperyment) mój numer Whatapp 9188218636 E-mail: ajayhajare10@gmail.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Dziękuję bardzo, w porządku polecam, przyszedł bardzo szybko poczta w Taubate są do gratulacji za szybkie podziękowania dla wszystkich, którzy są zaangażowani bezpośrednio lub pośrednio z tego tak ważnego serwisu dziękuję wszystkim, a głównie Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2020

    Wymaga trochę czasu, aby dostarczyć, ale produkt jest zadowolony.Dotarł tutaj w całkowicie bezpiecznym stanie i polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2018

    Got it just a day ago..Good quality TX ...in this price level💟..I love it...thank you Banggood..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2017

    The order was solid and problem-free. very nice and very easy to use device.Bangood'a thank you very much. to see you again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2017

    El embalaje un poco aplastadas las esquinas pero llego perfectamente. OJO , viene sin pilas. El receptor un poco grande. Recomiendo comprar bateria lipo 3S. Preciosa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$195.99
    • US$139.99
    • US$112.30
    • US$52.99
    • US$365.69
    • US$99.32
    • US$20.99
    • US$79.99
    • US$115.99
    • US$79.99
    • US$89.99
    • US$14.99
    • US$36.99
    • US$189.99
    • US$113.99
    • US$8.04
    • US$18.99
    • US$11.06