Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Arnonos
    FR
    09/04/2022

    /Świetne radio. Nieskazitelne zakończenie. Zamówiłem wersję ExpressLRS (z zestawem startowym) i dodałem moduł Irange X Lite, aby móc korzystać z mojego starego Tiny whoop w Frsky D8. Wszystko działa bez zarzutu. Bardzo mnie to cieszy. Jest wyposażony w dwa małe paski baterii i kabel połączeniowy USB do podłączenia do komputera. Dostawa w mniej niż 10 dni we Francji. (Kupiłem pudełko do przechowywania oddzielnie, a kabel do zewnętrznej baterii jest opcją) Dziękuję, Banggood. Wyśmienite radio. Dodałem wersję ExpressLRS (wraz z zestawem rozruchowym) i dodałem moduł Irange X Lite, aby móc korzystać z mojego starego Tiny whoop w Frsky D8. Wszystko działa wspaniałomyślnie. Jestem z tego bardzo zadowolony. Dostarczany z dwoma małymi paskami baterii i kablem połączeniowym USB do podłączenia do komputera. Dostawa w mniej niż 10 dni we Francji. (Chciałbym rozszerzyć pudełko do przechowywania i kabel do zewnętrznej baterii jest opcją) Dziękuję, Banggood

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Le drone a été envoyé rapidement, merci u vendeur. Le format 135 plus permet de mettre des lipos 4s 850 Mah pour profiter de la puissance des moteurs 1408 à 4000 kv et des helices 3052 de type Gemfan. On peut ajouter une sangle de 21 cm pour un bon maintien et ajouter une Foxeer Lollipop 4+ ufl dans un tpu pour le retour vidéo. Côté récepteur, un R-XSR ou un Tbs crossfire, voire un elrs, trouvent leur place facilement. On peut aussi ajouter un buzzer autonome ou le souder.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Doskonały sprzęt, przyszedł z kartą pamięci (256MB) i EdgeTX na pokładzie. Aktualizacja do najnowszego firmware'u, związana i w drodze! Baterie nadają się do jednorazowego vapingu (te, które są dla 2000 dmuchaw). Ale wysłałem bangud appa na miesiąc, już myślałem, że wszystko, nie wysłać! /Miesiąc w drodze! Ale ona jest wspaniala!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Kupiłem na zamówienie, na początku czekałem na wygląd produktu, pojawił się, wysłany, 30 stycznia, okrzyki myślałem! Utwór pokazał nawet, że wystartował, ale nic nie wystartował, a wystartował 23 lutego, a dotarł 7 marca. Przyleciałem i dzięki Bogu! box od w) wszystkie zgniecione), ale ogólnie wszystko w porządku, nie ma żadnych akamulatorów do sprawdzenia, Z sieci nie jest zasilany. W rzeczywistości, celnicy lub dekorator są winni, sprzedawca myśli, że nie, wyśledził utwór w innej aplikacji, był moment o powrocie do strefy buforowej w Chinach, który nie jest związany z kurs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Finally got it. The packaging wasn't damaged. Flat top 18350 batteries work. It feels great while holding it. Will try it out tomorrow with a few planes and quads.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Uzyskaj dobrą cenę dla Zorro z Elrs i szybką dostawą w ciągu 2 tygodni. W pudełku, w którym przyszedł, jest mało ochrony dla Zorro. Pakowane w plastikową formę, a moje pudełko było bardzo mocno uszkodzone w jednym rogu, a bateria nie pasowała prawidłowo. Banggood proszę zapewnić lepsze opakowanie. Na szczęście Zorro działa dobrze, nawet w przypadku poważnie uszkodzonego opakowania. Zorro pojawił się z EdgeTX v2.7.0 i Elrs v2.3.0. Ulepszono moją jednostkę do EdgeTX v2.7.1 i ELRS v2.5.0. Kupiłem 18350 baterii z 1400mAH zamiast domyślnie 900mAH od Radiomastera, ponieważ jest zbyt drogie, aby wysłać z zagranicy. Uwielbiam mojego Zorro, o wiele lżejszy i mniej masywny niż mój TX16S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    /Sprzęt jest piękny! Zabrakło czasu, zajęło miesiąc, ale było warto. Kije są regulowane pod względem wysokości, przełączniki wagi, działają idealnie. Jedyną rzeczą jest to, że pokrywy baterii nie od razu się ciasno zmieścić, ale nie można ich usunąć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Poprosiłem Bangooda, żeby wysłał mi T-pro zamiast tego zorro, bo płacę zaległe zamówienia na 2 miesiące. Po tym jak mam skoczka przeciąłem pałeczki i wymieniłem antenę wtedy to wygląda cool teraz 👌👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Jest lekki, ale nie tani i łatwy w użyciu. Myślę, że DOBRY może również swobodnie zmieniać tryb. Dobrze jest nosić go ze sobą jako łódź podwodną, i nie jest za duży na podróż!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Jest absolutną bestią radia, ale należy pamiętać, że baterie nie są włączone i nie ma sposobu, aby znaleźć je gdziekolwiek, więc Zamów go z akumulatorami. Radio jest totalnym palantem, a oni zachowują się, jakby to było normalne, że radio nie ma opcji ładowania. Trzymaj się Bangooda.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$91.99
    • US$17.24
    • US$107.33
    • US$279.99
    • US$27.71
    • US$18.99
    • US$57.49
    • US$16.79
    • US$122.99