Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(267)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(267)
    • 5 Gwiazda(246)
    • 4 Gwiazda(14)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2022

    Finally got it. The packaging wasn't damaged. Flat top 18350 batteries work. It feels great while holding it. Will try it out tomorrow with a few planes and quads.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • Arnonos
    FR
    09/04/2022

    /Świetne radio. Nieskazitelne zakończenie. Zamówiłem wersję ExpressLRS (z zestawem startowym) i dodałem moduł Irange X Lite, aby móc korzystać z mojego starego Tiny whoop w Frsky D8. Wszystko działa bez zarzutu. Bardzo mnie to cieszy. Jest wyposażony w dwa małe paski baterii i kabel połączeniowy USB do podłączenia do komputera. Dostawa w mniej niż 10 dni we Francji. (Kupiłem pudełko do przechowywania oddzielnie, a kabel do zewnętrznej baterii jest opcją) Dziękuję, Banggood. Wyśmienite radio. Dodałem wersję ExpressLRS (wraz z zestawem rozruchowym) i dodałem moduł Irange X Lite, aby móc korzystać z mojego starego Tiny whoop w Frsky D8. Wszystko działa wspaniałomyślnie. Jestem z tego bardzo zadowolony. Dostarczany z dwoma małymi paskami baterii i kablem połączeniowym USB do podłączenia do komputera. Dostawa w mniej niż 10 dni we Francji. (Chciałbym rozszerzyć pudełko do przechowywania i kabel do zewnętrznej baterii jest opcją) Dziękuję, Banggood

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2022

    Oryginalny, zamówiony + 4w1 Crossfire TBS, antena drugiej generacji, która podoba się. Jakość jest doskonała, wszystkie recenzje są na youtube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2022

    Świetny pilot Ładnie zapakowane, byłoby wliczony w cenę akumulatorów. Przy moim boku używam z zewnątrz 18650 liion.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Radio che promette molto bene! L'ergonomia è fantastica meglio anche di frsky xlite. Unica pecca le piccole batterie 18350, sarebbe stato meglio 18650.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2023

    apsolutely love it, for sims or flying, if you like gamepad style radios, this kne is excellent!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2022

    Hi all! Radiomaster Zorro is very cool equipment. I recommend it for purchase.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2022

    Pakiet został obsłużony do mnie bardzo szybko z magazynu CZ. Przyszedł bez baterii, jak mówi w opisie, który kosztował mnie jak 8 € od lokalnego sklepu Vape. Podoba mi się, nawet jeśli jest to trochę niewygodne z przełącznikami poziomymi. Próbowałem już dopasować moduł micro elrs. Wszystko działa zgodnie z obietnicą. Dzięki Banggood za świetną obsługę z tym jednym.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2022

    Szybka dostawa do Rosji (Lipetsk). Dobrze zapakowane. Sprzęt kontrolny Zorro jest gotowy, działa. Kije są doskonałe, skalibrowane (1000-100). 3- A przełączniki 2-pozycyjne są bardzo małe, nietypowe. Jeszcze nie zszyte, w przypadku (wiążące, loty) nie sprawdziły. Czekam na 18350 (16340) baterii. Wygoda: dolna część (w której przedziały baterii) są zbyt grube i oddzielone od boków. Gdyby były cieńsze i nie za daleko od siebie, byłoby to bardzo wygodne. Brakuje kolejnego 3-pozycyjnego przełącznika. 18350 bateria, rzadko spotykana. Poza tym, jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    Było małe zawalenie się w skrzyni, ale główna jednostka była w porządku Jeszcze go nie włączyłem Zasilanie i ponowne sprawdzenie funkcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.38
    • US$69.74
    • US$32.99
    • US$54.14
    • US$33.99
    • US$225.99
    • US$55.79
    • US$37.19
    • US$57.65
    • US$149.72