Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(126)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    I really liked the carbon outfit of the Radiomaster TX16s, so I ordered it from BG. A few days ago it arrived and today I successfully converted my TX16s. For assistance, I found a video on YouTube titled: "How to Install Radiomaster CNC Kit and Faceplate on Radiomaster TX16s". The conversion was not complicated for me, because I have some experience with this kind of work. On the basis of the video mentioned above, everyone can estimate quite well whether one can and should trust oneself to do the work. Especially I would like to point out the point with the ribbon cables, these connections to separate and then reassemble must be made under all circumstances with a lot of time and rest. The pictures show the TX16s before and after the rebuild. The carbon style on the new faceplate is as printed, no texture can be felt. The set comes with a set of screws which I did not need as the screws removed for the conversion were all reusable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    To było bardzo dobrze zapakowane ze mną jakość jest również dobra, nic nie uszkodzone ani uszkodzone. Odbuduję go na kilka dni i mam nadzieję, że uda mi się ulepszyć mój radiomaster TX16.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Otrzymałem uszkodzoną ramę główną, użyłem SuperGlue, żeby ją przykleić. Następnie zastąpił oryginalne części demontując cały TX. Zwróć uwagę, aby nie dokręcić śrub, jest łatwy do złamania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    1a 👍🏼👍🏼💪🏼💪🏼 Pasuje super dobrze i jest optycznym uaktualnieniem, który się opłaca. Około 1 godziny pracy, ponieważ musisz rozmontować całą iskrę. Idealne w cenie jako oryginalna część.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Niezła aktualizacja z oryginalnej matowej czarnej obudowy, jakość jest całkiem dobra, ale dziury dla gimbala są trochę zbyt duże, więc jest mała przerwa między obudową i metalową płytką, ogólnie bardzo dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Ze zdjęć nie wydawał się nieprzejrzysty, ale jest zdecydowanie piękniejszy w ten sposób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Ładny kadłub nie jest trudny do zmiany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Zamówione i dostarczone w ciągu 12 dni, dobrze spakowane i przybył bez problemów nie mogąc doczekać się zobaczyć TX po wykonaniu instalacji. Jeśli włókno węglowe jest twoją cechą, to polecam wymianę powłoki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Nie mogę się doczekać użycia tego. został wysłany dobrze spakowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 143
    • Ft157 547
    • Ft4 408
    • Ft2 569
    • Ft2 938
    • Ft4 408
    • Ft126 037
    • Ft4 408
    • Ft4 774
    • Ft11 761
    • Ft103 948
    • Ft4 774
    • Ft4 408
    • Ft6 681
    • Ft4 408
    • Ft2 938
    • Ft59 198
    • Ft2 569