Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(220)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(220)
    • 5 Star(201)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Świetne radio!!! Szczerze, wrażenie było wyższe niż moje oczekiwania! To przyjemność go używać... Doskonałe kije i ogólna jakość. Kupiłem osobno, akumulator litowy złożony z dwóch 1865 litów. Jeśli chcesz, możesz też użyć lipy. Dobra autonomia dwóch baterii, których używam. Doskonały ekran, który w mojej wersji jest również ekranem dotykowym, ale będzie realizowany w kolejnych wersjach open tx. Jest to wieloprotokołowe radio i dlatego dobrze jest latać różnymi markami dronów, samolotów, helikopterów..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Dobre radio, węgiel pochodzi z gp motocykla jest jasne. To radio mody. Za moich czasów to był aligator. Mam taranis Qx7 z 2017 nie zaktualizowany i z czujnikiem hallu i trzymam go na zawsze. Ten jest dla przyjaciela. Podoba ci się to radio, które jest naprawdę czymś fantastycznym, czy tylko modnym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Wszystko zgodnie z opisem, składany uchwyt do montażu (plus stały w radiu), karta SD 256mb więcej niż wystarczy, koronka i kabel USB. Zmiana z trybu2 na tryb2 jest szybka, nie do demontażu Stick, ale tylko usunąć śrubę blokady i dostosować sprężyny, a następnie edytować za pomocą oprogramowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Nie można pokonać ceny za wszystkie opcje, które jest z tym związane, jest to mój drugi, który kupiłem dla dobrego przyjaciela i on kocha to. Jest z ekranem dotykowym gotowym, wystarczy poczekać na wydanie firmware i to sprawi, że będzie o wiele lepiej. Jeśli na rynku większego (więcej kanałów) Radio to jest to, którego potrzebujesz, wierzę, że jest o wiele lepszy niż system Fly Sky. Mam nadzieję, że pomoże Ci to podjąć decyzję, ponieważ NIE można pokonać ceny dla wszystkich opcji, z których jest załadowany! Jeszcze jedno, można go nawet spersonalizować we własnej kolorystyce z CNC zestaw wszystkich stopów, 5 kolorów do wyboru. Kolejna uwaga, Dzięki za niesamowite usługi z Banggood, są niesamowite!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Fantastyczne radio! Przybyli zgodnie z planem, idealnie pod każdym względem. Wielokrotny protokół, kolorowy ekran, płyn gimbalowy i precyzyjne radio, w którym można się zakochać! Zalecane do wszystkich rodzajów dronów / śmigłowców / samolotów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo dobra kontrola, przyszedł po prostu odkalibrowany, udało się skalibrować, bardzo dobre wykończenie, doskonały dźwięk głośnika, bardzo lekki względem drugiego sterowania radia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Package arrived fast, I think around 5 days. The TX is awesome. It is hard to describe how the sticks feel and how the transmitter feel when hold, but they are great. I received all items(see images)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Fantastic transmitter. lots to learn about open tx but set models up easily. Multi protocol is fantastic as is the option to fit a TBS Crossfire module.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Przywykłem do tarani x9d Chciałem radio tak wiarygodne z nowymi funkcjami, bardzo zadowolony z mojego zakupu bardzo dobre wykończenie. Działa idealnie z moim r9, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Radio dotarło zgodnie z planem, to moje pierwsze profesjonalne radio i oczekiwania zostały przekroczone, jeśli skuter wibracji został odłączony, ponieważ jego wsparcie nie jest możliwe dzięki kurierom, czy w fabryce, Faktem jest, że jako neofita musiałem z małym strachem otworzyć i naprawić wsparcie małym klejem i mam nadzieję, że wytrzyma z czasem, powiedzmy, że płacąc 170 euro nn miałem nadzieję, że będę musiał to naprawić.. CMq dla reszty doskonałe radio, świetny dotyk i uczucie.. I bardzo intuicyjny.. Zakup zalecany przy weryfikacji.. Bo gdybym mógł to naprawić, kto wie, czy Banggood coś by zrobił

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$103.49
    • US$23.99
    • US$35.99
    • US$195.99
    • US$21.99
    • US$16.99
    • US$105.99
    • US$31.49
    • US$39.99