Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2022

    Moje stare radio było Taranis QX7, a jakość jest brutalna, fantastyczna. Tylko trzymając go w rękach, wiesz, że masz produkt wysokiej jakości. Radio jest wyposażone w zainstalowany EdgeTX, z którym można już korzystać z ekranu dotykowego. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Oczekiwanie na brak akcji było tego warte i dużo. Mam czerwoną wersję i włókno węglowe i na pierwszy rzut oka widać stację TOP. Jeśli szukasz nowej stacji będzie to świetna opcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2022

    PreOrdered o 7.7.22, a następnie wyprodukowano je w 7.12.22 i otrzymano w 7.20.22. Szybka wysyłka tutaj w Ph. Ten Tx jest Królem FP! Gładka jakość i zbudowany jak czołg. Pudełko i dokumenty są aktualizowane i wiele rzeczy w środku. 250mw jest świetny Ustaw moc na 100mw, a wewnętrzna jest gładka. Uaktualniłem pierwszy Edgetx z magazynu 2.6.0 do 2.7.1, a akcje Elrs2.4.0 do 2.5.1 i Works Great. Używam Gnb 5000mah 2s Tx Lipo batt. Black Carbon ma kolor typu Stealth i prosty i profesjonalny wygląd. Dzięki RM i BG!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Musiałem długo czekać. A teraz ona tu jest. Działa świetnie. Operacja bez żadnych problemów. Ustawienia bez żadnych problemów. Dostrajanie bez żadnych problemów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Dzień dobry, pani doktor Zamówiłem czerwone włókno węglowe i otrzymałem włókno węglowe czarne. Możesz mi wysłać wszystkie czerwone rzeczy, które wymienię.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Bez wątpienia W dniu urodzin 2019 r Oklaski dla twórców tego Radiomaster TTX 16S (ang.) Piękniejsza niż na zdjęciach Waży prawie nic Mogę tylko powiedzieć, że mi się podobało /Dziękuję, panie Radiomaster, Dzięki Bangoodowi za tak szybkie umieszczenie go w moim zasięgu,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Dobrze zapakowane i dotarły nieuszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Jestem zaskoczony jakością w cenie. Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$36.99
    • US$113.99
    • US$14.99
    • US$45.99
    • US$8.04
    • US$79.99
    • US$31.17
    • US$20.99
    • US$102.99