Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2022

    PreOrdered o 7.7.22, a następnie wyprodukowano je w 7.12.22 i otrzymano w 7.20.22. Szybka wysyłka tutaj w Ph. Ten Tx jest Królem FP! Gładka jakość i zbudowany jak czołg. Pudełko i dokumenty są aktualizowane i wiele rzeczy w środku. 250mw jest świetny Ustaw moc na 100mw, a wewnętrzna jest gładka. Uaktualniłem pierwszy Edgetx z magazynu 2.6.0 do 2.7.1, a akcje Elrs2.4.0 do 2.5.1 i Works Great. Używam Gnb 5000mah 2s Tx Lipo batt. Black Carbon ma kolor typu Stealth i prosty i profesjonalny wygląd. Dzięki RM i BG!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Musiałem długo czekać. A teraz ona tu jest. Działa świetnie. Operacja bez żadnych problemów. Ustawienia bez żadnych problemów. Dostrajanie bez żadnych problemów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Dzień dobry, pani doktor Zamówiłem czerwone włókno węglowe i otrzymałem włókno węglowe czarne. Możesz mi wysłać wszystkie czerwone rzeczy, które wymienię.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2022

    Dobra jakość! mam zaktualizowane od standardu TX16S. skóra po bokach jest najlepsza! A także uwielbiam kolor czerwieni węglowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Niesamowity sprzęt. Wspaniała jakość wykonania. Te nowe chwyty są zajebiste. Czuję się jak nowość ze starego, dobrego Q X7 z halowymi przegubami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Moje stare radio było Taranis QX7, a jakość jest brutalna, fantastyczna. Tylko trzymając go w rękach, wiesz, że masz produkt wysokiej jakości. Radio jest wyposażone w zainstalowany EdgeTX, z którym można już korzystać z ekranu dotykowego. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Oczekiwanie na brak akcji było tego warte i dużo. Mam czerwoną wersję i włókno węglowe i na pierwszy rzut oka widać stację TOP. Jeśli szukasz nowej stacji będzie to świetna opcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2022

    Dobra jakość jak zawsze od Radiomaster. Szybka i wstępnie opodatkowana dostawa do Niemiec, thx Banggood. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2022

    Polecany sprzedawca, szybka wysyłka i doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2022

    Doskonały produkt i odpowiada jego właściwościom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2022

    Jest to fantastyczne radio i tak znaczące ulepszenie Flysky zacząłem, że przyszedł z moim x220 Wizard. Połączyłem go również z modułem ELRS, więc nie byłem ograniczony przez wersję tego radia, które jest tylko ELRS. Zdecydowanie był to dobry wybór, aby dodać mały dodatkowy koszt dla modułu bcz, który zwiększa moc dostępna dla mnie na ELRS o 4x i daje mi tak wiele więcej opcji, aby połączyć się z tym, że jest to nadajnik 4 w 1. Gorąco polecam ten nadajnik i nie widzę potrzeby zmiany na coś innego w najbliższym czasie, ani nawet w odległej przyszłości. Nawet jeśli pojawi się nowy protokół, jestem pewien, że będzie to tylko kwestia zakupu modułu do tyłu, tak jak to zrobiłem z ELRS. To na pewno wystarczający dowód dla mnie, gdy to pisałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$96.59
    • US$110.39
    • US$13.99
    • US$38.10
    • US$29.99
    • US$10.34
    • US$142.99
    • US$459.99
    • US$107.99
    • US$14.99