Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(54)
    • 5 Gwiazda(52)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2022

    PreOrdered o 7.7.22, a następnie wyprodukowano je w 7.12.22 i otrzymano w 7.20.22. Szybka wysyłka tutaj w Ph. Ten Tx jest Królem FP! Gładka jakość i zbudowany jak czołg. Pudełko i dokumenty są aktualizowane i wiele rzeczy w środku. 250mw jest świetny Ustaw moc na 100mw, a wewnętrzna jest gładka. Uaktualniłem pierwszy Edgetx z magazynu 2.6.0 do 2.7.1, a akcje Elrs2.4.0 do 2.5.1 i Works Great. Używam Gnb 5000mah 2s Tx Lipo batt. Black Carbon ma kolor typu Stealth i prosty i profesjonalny wygląd. Dzięki RM i BG!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2023

    Niesamowite TX! Edgetx 2.7.1 Preinstalowany! łatwy upgrade! piękne wykończenie! Jeszcze raz dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2022

    Dobra jakość! mam zaktualizowane od standardu TX16S. skóra po bokach jest najlepsza! A także uwielbiam kolor czerwieni węglowej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Musiałem długo czekać. A teraz ona tu jest. Działa świetnie. Operacja bez żadnych problemów. Ustawienia bez żadnych problemów. Dostrajanie bez żadnych problemów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Dzień dobry, pani doktor Zamówiłem czerwone włókno węglowe i otrzymałem włókno węglowe czarne. Możesz mi wysłać wszystkie czerwone rzeczy, które wymienię.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2023

    Kupiłem to z punktami i kiedy na specjalne, więc to była świetna okazja dla mnie i zrobi doskonały nadajnik kopii zapasowej, naprawdę dobra jakość wykonania na tym i działa naprawdę dobrze z Elrs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Niesamowity sprzęt. Wspaniała jakość wykonania. Te nowe chwyty są zajebiste. Czuję się jak nowość ze starego, dobrego Q X7 z halowymi przegubami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2023

    Nadeszła kontrola Jeszcze go nie testowałem wartość celna 232 reali więcej pocztą ale dość i to jest to, co się liczy zaczniemy testować i zamówić inne rzeczy do dostosowania zawiera: naklejki pasek Klucz do wymiany sprężyny Niektóre części zamienne Kabel USB przypadek do przechowywania Keychain folia ochronna ekranu Super polecam dostawa w terminie Wszystko, co pozostaje do przetestowania, to czy działa W przeciwnym razie wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Moje stare radio było Taranis QX7, a jakość jest brutalna, fantastyczna. Tylko trzymając go w rękach, wiesz, że masz produkt wysokiej jakości. Radio jest wyposażone w zainstalowany EdgeTX, z którym można już korzystać z ekranu dotykowego. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Oczekiwanie na brak akcji było tego warte i dużo. Mam czerwoną wersję i włókno węglowe i na pierwszy rzut oka widać stację TOP. Jeśli szukasz nowej stacji będzie to świetna opcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2023

    Witam, nie mogę naprawić moje odbiorniki, wiele protokołów nie działa, co możemy zrobić? cordialement.Kefes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.64
    • US$74.99
    • US$10.34
    • US$11.49
    • US$12.99
    • US$16.09
    • US$61.99
    • US$41.39
    • US$9.99
    • US$82.79